Spännande bolag i Göteborg söker juniora medarbetare

Spännande bolag i Göteborg söker juniora medarbetare

Är du i början av din karriär och vill testa på ett arbete inom sälj ? Inga krav på varken utbildning eller tidigare erfarenhet. Jättemöjlighet för dig som utvecklas som säljare och arbeta tillsammans med litet härligt, välkomnande och stöttande team!

Om tjänsten
Som Säljare ansvarar du för att driva affärer främst mot nya kunder. Du kommer att sälja tjänster inom arbetsmiljö.

Detta är ett perfekt jobb för dig som är intresserad av att bli tjänsteman inom ett spännande bolag i Göteborg Du kommer ingå i nytt team där du får friheten att styra och planera ditt arbete själv. Arbetsuppgifterna kommer innebära mycket kundbesök och kalla samtal där du presenterar och säljer in tjänster som finns inom deras produktportfölj.

Det är start omgående och initialt ett konsultuppdrag men mycket goda möjligheter att bli överrerktyerad till kunden.

Om dig
Det finns inga krav på utbildning eller tidigare erfarenhet, det är absolut merit men inget krav. För oss är dina personliga egenskaper det absolut viktigaste. Vi söker dig som är självgående med ett driv och intresse för att lära dig och utvecklas. Du är lyhörd, nyfiken, strukturerad och du är en lagspelare som trivs i sociala sammanhang. För att lyckas i rollen är det viktigt att vara relationskapande och att ha en god kommunikativ förmåga. Du kan uttrycka dig mycket väl i svenska såväl i tal som skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 sept 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.