Sommarjobba som Lastmaskinförare på välkänt företag

Sommarjobba som Lastmaskinförare på välkänt företag

Har du erfarenhet av att köra lastmaskin och vill ha ett arbete där ditt noggranna arbetssätt kommer väl till pass? Då har vi jobbet för dig! Vi söker för vår kunds räkning en lastmaskinsförare med start vecka 26. Uppdraget kommer att pågå mellan 28 juni till 13 augusti.

Om tjänsten

Som lastmaskinsförare hos vår kund kommer du att lasta ballast (sten och grus) i materialfickor på en liten yta oftast med högt tempo. Arbetet är på heltid och utförs måndag-fredag mellan 06:30 och 18:30. Du kommer alltså att jobba längre men färre dagar.

Om dig

Du som har förarbevis för lastmaskin samt erfarenhet av att köra lastmaskin kommer att ha en bra grund att stå på. Som person är du noggrann och du tar stort ansvar för ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt arbetssätt. Vidare är snabblärd och självgående egenskaper som kommer väl till pass hos vår kund.
För att kvalificera dig för tjänsten har du förarbevis för lastmaskin, trucckort (C2) samt B-körkort och tillgång till egen bil.
Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Om anställningen

Tjänsten som lastmaskinsförare är ett konsultuppdrag med tillsättning vecka 26. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Nina Firouzi på Nina.firouzi@decco.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 maj 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.