Sommarjobb inom produktion till Densiq

Sommarjobb inom produktion till Densiq

Har du teknikintresse och känsla för kvalitet? Vill du ha ett fartfyllt och varierande arbete under sommaren där du får arbeta med CAD? Då har vi på Adecco sommaruppdraget för dig!

Om tjänsten
Du kommer att tillhöra avdelningen Operations inom produktion, lager och orderadministration. Som produktionsmedarbetare på DENSIQ kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att sköta produktionen av planpackningar genom att utföra enklare cadning. Du kommer även att ha ansvar över tre knivmaskiner och stans, vilket innebär att du ständigt planerar nästkommande körning. Vidare kommer du att rapportera i företagets affärssystem.

Om dig
Vi ser att du är tekniskt intresserad och har erfarenhet av CAD, antingen 2D eller Autocad. Vidare har du truckkort med behörighet A2, samt god datavana då du kommer att rapportera i företagets affärssystem. Vidare ser vi att du är driven, att du vill delta i och bidra till en positiv anda samt har ett öga för detaljer.

Viktigt för tjänsten är:
  • CAD, antingen 2D eller Autocad
  • Truckkort, behörighet A2
  • God datorkunskap
  • Kvalitetstänk
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Densiq
DENSIQ är en ledande leverantör av helhetslösningar inom tätningsteknik till den nordiska processindustrin. Detta har blivit möjligt till följd av att de arbetar nära sina kunder, är kunniga och har engagerade medarbetare, likväl som de besitter marknadens starkaste utbud av tjänster, produkter och teknisk rådgivning.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Pehrson via julia.pehrson@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CAD, CNC, 2D, Autocad, Adecco, Göteborg, Densiq, Truckförare, Produktion, Sommar, Sommarjobb, Produktionspersonal.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 apr 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.