Skiftledare till företag i Landvetter

Skiftledare till företag i Landvetter

Vi söker nu två skiftledare till en av våra kunder i Landvetter. Har du erfarenhet av arbetsledning? Gillar du att arbeta strukturerat och leda ett team i högt tempo? Trivs du i en samordnande roll med brett ansvar? Då är denna tjänst perfekt för dig!

OBS! För arbete på flygplats är en registerkontroll obligatorisk och det är krav på att kunna visa upp intyg som täcker de senaste 5 årens sysselsättning.

Om tjänsten
Som skiftledare så går dina arbetsuppgifter ut på att leda ditt team. Med det menas att du kommer leda och fördela arbetet samt att planera och ha en övervakande blick så att allt går rätt till. Utöver detta kan dina arbetsuppgifter innebära att paketera mat efter stora volymer och beställningar samt att se till att all dokumentation kring arbetet sker korrekt.

I din roll som skiftledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Hantering av personal- och leveransplanering
  • Inventering och arbetsmiljöansvar
  • Avstämning av bokningsinformation
Om dig
Vi söker dig som är redo att ta ansvar och har tidigare erfarenhet av att arbeta som skiftledare eller erfarenheter av likande arbete. Meriterande för tjänsten är även om du arbetat som koordinator eller har erfarenhet av logistik, personalplanering samt arbete inom köks och restaurangverksamhet. Det ses även som meriterande om du har en bakgrund och vana av att arbeta på flygplats.

Du ska vara en lagspelare som gillar att ta ansvar och arbetar på ett strukturerat sätt. Noggrannhet och god framförhållning är även personliga egenskaper som eftersträvas i rollen. Du ska ha en god social förmåga och kunna arbeta på ett systematiskt sätt med en förmåga att kunna delegera och leda.

Viktigt för tjänsten är:
  • Körkort
  • Goda ledarkunskaper
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet av likande arbete
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som skiftledare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående/tidig vår och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Kristoffer Löwdin via 0736847533 eller via mail på kristoffer.lowdin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Skiftledare, Ledarskap, Flygplats, Arbetsledning, Landvetter, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 nov (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.