Sjukgymnast till uppdrag i Göteborg

Sjukgymnast till uppdrag i Göteborg

Adecco söker nu en sjukgymnast/fysioterapeut för ett konsultuppdrag i Göteborg.

Uppraget är beräknat att starta i dec/jan och kommer att pågå under ca 6 månader initialt, men det finns goda möjligheter till fortsättning alternativt att bli anställd direkt hos kunden. Kunden är flexibel i arbetsomfattning beroende på vad som passar dig, men ser gärna att du vill arbeta i spannet från 50% upp till 100%. Kundens öppettider är 9-17 men någon kväll i veckan kan det behövas arbetas något senare tider.

Du kommer att arbeta på ett litet företag som har sina lokaler i Sävedalen. Företaget är specialiserat på att ta hand om klienter som lider av långtidssmärta och stress. Dina primära uppgifter blir att som företagets fysioterapeut göra undersökrningar och därefter lämna över till företagets professionella tränare. Om din arbetsomfattning är 100% så kommer du också att följa en del klienter själv.

Dina personlighet är viktigare än lång erfarenhet då man ofta arbetar med klienter som mår dåligt och befinner sig i komplexa situationer. Likaså att du fungerar bra ihop med övriga anställda då det är ett litet team som arbetar tätt ihop.

Låter detta intressant? Skicka in ditt CV till oss så snart som möjligt, dock senast 20 oktober. Intervjuer och urval sker löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.