Servicetekniker till företag i Göteborg

Servicetekniker till företag i Göteborg

Brinner du för att erbjuda teknisk service? Har du ett öga för detaljer inom hydraulik och ritningsläsning? Är du social, engagerad och kundfokuserad? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten.
Tjänsten som servicetekniker innebär mycket eget ansvar och är ett varierande arbete. Viktigt är att ha kunden i fokus och ständigt värdesätta och arbeta aktivt för goda kundrelationer. Du kommer arbeta självständigt med stöttning av ditt team och tillsammans erbjuder ni framgångsrik service som lämnar alla parter nöjda.

Dina främsta arbetsuppgifter är:
  • Skruva och reparera entreprenadmaskiner
  • Felsökningar
  • Reparationer och förebyggande underhåll
Om dig
För att lyckas i tjänsten som servicetekniker bör du som person vara positiv, ordningsam och ha en god initiativförmåga. Du har gärna arbetslivserfarenhet från liknande arbete eller skruvat på mopeder/maskiner privat. Du uppskattar att hålla en hög servicenivå då du representerar företaget gentemot kund. Du är därför driven och engagerad. Du är social, duktig på att samarbeta och skicklig på att kommunicera - både med kund, leverantör och kollega. Vi söker dig som är självständig, pålitlig samt trygg i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kunna läsa el- och hydraulikritningar
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift samt kunna göra sig förstådd på engelska.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som servicetekniker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kunden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Pehrson på 0736847786 eller julia.pehrson@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Servicetekniker, Göteborg, Adecco, Rekrytering, Reparation, El, Hydraulik.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 mars 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.