Servicetekniker till ASSA ABLOY

Servicetekniker till ASSA ABLOY

Nu söker Adecco en händig servicetekniker till ASSA ABLOY Industrial Sverige AB där du har kunskap inom områdena elektronik, mekanik och installation. Din arbetsdag som servicetekniker innebär huvudsakligen att utföra underhåll, felsökning och reparationer av ASSA ABLOYS industriportar. Du kommer att utgå hemifrån med en servicebil där kunderna befinner sig i Göteborg med omnejd. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag.

Tjänsten som servicetekniker är en rekrytering med start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Om dig

Som anställd på ASSA ABLOY Industrial Sverige AB kommer du vara deras ansikte utåt. Du är professionell och strukturerad och värdesätter relationer externt såväl som internt. Du är en fena på problemlösning och din kommunikativa förmåga och serviceanda genomsyrar hela ditt arbete och förhållningssätt. Du har inget problem med att stor del av ditt arbete är självständigt men du kan även samarbeta när arbetet kräver detta. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som service- eller industritekniker. Viktigt för tjänsten är ett tekniskt intresse, B-körkort och flytande svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med elektronik och/eller mekanik. Det är även meriterande om du har tidigare arbetat med service av industri- eller hangarportar.

Vidare ser vi att du som söker har en treårig teknisk gymnasieutbildning med inriktning på industriell elektronik eller mekanik.

Viktigt för tjänsten är:
  • treårig gymnasieutbildning med inriktning mot industriell el/mekanik eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av felsökning, reparation, installation och underhåll
  • Tekniskt intresse
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ASSA ABLOY

ASSA ABLOY startades år 1994 genom en sammanslagning av ASSA i Sverige och ABLOY i Finland. ASSA ABLOY har sedan de grundades utvecklats från ett regionalt företag till en internationell koncern med verksamhet i över 70 länder med cirka 51 000 anställda.

Dagligen hjälper de miljarder människor att med lätthet röra sig genom en säkrare, öppnare värld. Om du någon gång har använt dig av en dörr-tagg, gått igenom en passkontroll eller exempelvis gått igenom en automatisk dörr så har du förmodligen använt någon av deras produkter eller tjänster. Från tillförlitlig hemsäkerhet till banbrytande biometrisk teknik för företag, myndigheter, flygplatser, sjukhus, skolor med mera - de berör varje del av varje dag. ASSA ABLOY har etablerat sig runt om i världen och underlättar för både Dig och mig kring vår vardag.

Om ansökan

ASSA ABLOY Idustrial Sverige AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.