Servicetekniker till Adecco

Servicetekniker till Adecco

Är du redo för nästa utmaning? Har du goda erfarenheter av mekanik och vill kombinera denna erfarenhet med förstklassig service? Då ska du ansöka idag!

Om tjänsten
Vi är alltid på jakt efter kompetenta medarbetare för kommande behov hos våra kundföretag. Din arbetsdag som servicetekniker innebär omväxlande arbetsuppgifter, beroende på arbetsplats och uppdrag i Göteborgsområdet. Det kan vara service, felsökning, reparation och kundkontakt.

Om dig
Vi söker nu efter en eldsjäl som har kompetens inom mekanik, automation och gärna kännedom om pneumatik och elektronik. Du har en god teknisk förståelse och du arbetar analytiskt och målinriktat. Vi söker dig som har vinnarinsikt och som motiveras av att ge kunder en trovärdig och positiv upplevelse. Du är en person som är kraftfull, lojal och har en känsla för ansvar. Det är meriterande ifall du har utbildning eller annan arbetslivserfarenhet inom elektronik, mekanik/industrimekanik, automation, teknik, industriell produktion, CNC eller tidigare har arbetat som servicetekniker. Du som person är självständig, arbetsam, pålitlig har ett öppet sinne och är social.

Viktigt för tjänsten är:
  • Flytande engelska och svenska i både tal och skrift
  • Körkort B
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som servicetekniker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kund.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hassti Shahidi via 0736847125

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 mars (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.