Servicemekaniker till JOAB

Servicemekaniker till JOAB

Vi söker servicemekaniker till JOAB på eftermarknadsavdelningen i Göteborg. Du som söker kan ha kompetens inom fordonselektronik, svets eller programmering. Vi har tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som servicetekniker arbetar du med service och reparation av JOABs egna produkter med allt från svets till programmering och felsökning. Arbetet är varierande och fysiskt krävande, där du som medarbetare får använda din kreativitet för att hitta lösningar på skador och felsöka problem. Ingen dag är den andra lik och du arbetar tätt tillsammans med ditt team. På plats har du kollegor, verkstadschef och kundmottagare och arbetar i en kreativ och familjär atmosfär.

Arbetsplatsen ligger ute på Hisingen och arbetstid är förlagd dagtid.

I din roll som servicemekaniker kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Service och reparation av JOABs produkter
  • Felsökning av fordonsel
  • Svetsning
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i mekanisk verkstad, fördelaktigt som mekaniker då tjänsten kräver grundläggande kunskaper i fordonselektronik. Du är en händig person med ett stort intresse för att skruva och få använda din kreativitet. Vidare har du god samarbetsförmåga då du arbetar tätt ihop med ditt team. Viktigt för tjänsten är du både är flexibel och serviceinriktad och slutför arbetet för att prioritera kunder och effektivitet.

Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet som svetsare, grovmekaniker och arbete med tunga fordon.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av verkstadsmekaniskt arbete
  • Händig med god vana av att skruva
  • Kreativitet och samarbetsförmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om JOAB
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund. JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar. Verksamheten bedrivs idag i Göteborg, Mellerud, Lessebo, Täby och Blomstermåla. Utveckling och tillverkning bedrivs helt i egen regi. Joab tror på att "samspel skapar lyckade innovationer för transportbranschen" och därför söker vi dig som är analytisk, initiativrik och lösningsorienterad med god social kompetens.

Om anställningen
Tjänsten som servicemekaniker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader, och för rätt person övergår tjänsten till en anställning direkt hos JOAB. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Pedersen på 0736847125 eller hanna.pedersen@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicemekaniker, mekaniker, lastvagnar, lastbilar, programmering, felsökning, fordonselektronik, påbyggnationer, fordonsindustrin, Göteborg, JOAB, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.