Senior Software Engineer till Adecco Professionals

Senior Software Engineer till Adecco Professionals

Adecco Professionals satsar nu på IT-rekrytering och därför söker vi seniora utvecklare till spännande arbeten hos våra kunder! Oavsett om du intresserar dig för front-end, back-end, fullstack eller andra delar inom IT, är du varmt välkommen hit. Vi erbjuder flexibilitet och vill ge dig en möjlighet att uttrycka dina önskemål och önskade karriärvägar, som konsult hos oss står du alltid i centrum.

Som konsult hos oss
Vi erbjuder en stor bredd av uppdrag och därför är möjligheterna många. Det finns däremot ett gemensamt fokus för alla våra uppdrag, och det är att din åsikt spelar roll. Du har nu en unik möjlighet att vara med och lägga grunden för samtliga IT-konsulter hos oss på Adecco Professionals. Vårt mål är att matcha dina kompetenser och önskade karriärvägar med uppdrag hos våra kunder och därav kan arbetsuppgifterna variera.

Din bakgrund
  • Du har flera års erfarenhet som software engineer, developer eller motsvarande roller.
  • Du har erfarenhet av att jobba enligt Agila arbetsmetoder
  • Du har ett öga för problemlösning
  • Du erhåller en kandidat- eller masterexamen inom computer science, software engineering eller motsvarande.
Varför Adecco?
Vi på Adecco Professionals strävar efter att vara det självklara valet för våra konsulter och visa vägen till de bästa jobben. Du som söker till oss kommer alltid mötas av personlig service och en "allt-är-möjligt-attityd".

Om ansökan
Är du intresserad så skickar du in din ansökan genom att klicka dig vidare på Ansök och registrera dig på vår hemsida. När vi tagit emot din ansökan kommer första steget i processen vara ett mail med ett eller flera tester, beroende på hur din ansökningsprocess har sett ut hos oss innan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Du kommer också få en videointervju skickad till dig via mail, som du gärna får genomföra när du har möjlighet.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Fredrika Holm via Fredrika.Holm@adecco.se eller Tilda Sainila-Kristensson via Tilda.Kristensson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport via info@adecco.se

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och föra dialogen vidare, May Adecco be with you!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.