Senior Redovisningsekonom till fordonsindustrin

Senior Redovisningsekonom till fordonsindustrin

Har du flera års erfarenhet av redovisning och söker din nästa utmaning inom området på ett internationellt bolag? Är du redo för nästa utmaning? Då har vi på Adecco Automotive Professionals tjänsten för dig!

Om tjänsten
Du kommer att vara en del av ekonomifunktionen på vårt kundföretag beläget på Hisingen i Göteborg. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat: - Bokslut och konsolidering, anpassat till gällande riktlinjer inom finansiell rapportering - Daglig kontroll och övervakning av redovisningsprocesser - Rapportering - Konsolidera, rapportera och leverera månads- och årsbokslut - Säkerställa att den interna kontrollen stämmer överens med lokala finansiella riktlinjer och rutiner - Ansvara för månadsbokslutsprocessen, rapportering och förberedelser inför årlig revision - Stödja olika aktörer i hela bokslutsprocesser

Om dig
För att axla rollen som redovisningsekonom ser vi att du har en högskoleutbildning inom ekonomi/finans eller motsvarande. Eftersom vår kund har ett flertal uppdrag inom Accounting söker vi både dig som är relativt nyexaminerad och dig som har mångårig erfarenhet. Du hanterar office-paketet obehindrat. Har du dessutom kunskaper inom SAP, IM, VSS, Synaptris, Business Objects, Dynafleet och IFRS kommer du snabbt in i dina nya arbetsuppgifter. Koncernspråk är engelska och du är flytande i såväl tal som skrift . Annat arbetsspråk är svenska.

Som person trivs du i en roll där du är drivande och tar mycket eget ansvar för att få saker gjorda. Du är van att arbeta i internationella miljöer och att möta olika sorters människor. Vidare är du prestigelös och brinner för att göra ett bra arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Du kommer att vara anställd av Adecco och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund på Hisingen i Göteborg. Arbetets omfattning är på heltid och kontorstider. För rätt person finns det goda möjligheter till en utvecklande och utmanande framtid både hos Adecco och hos vår kund!

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jonatan Göransson på mail Jonatan.Goransson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jonatan Göransson
Telefon 0736847332
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.