Senior Redovisningsekonom till fordonsindustrin!

Senior Redovisningsekonom till fordonsindustrin!

Har du flera års erfarenhet av redovisning och ser din nästa utmaning på ett globalt välkänt bolag? Vill du kontinuerligt utvecklas, få konkurrenskraftiga erfarenheter inom ditt kompetensområde och bredda ditt nätvärk? Vi på Adecco får löpande in spännande uppdrag hos vår kund inom fordonsindustrin, sök och se om det kan vara något för dig!

Om tjänsten
Som Senior Redovisningsekonom kommer du att vara en del av ekonomifunktionen hos vår kund med placering på Hisingen i Göteborg. I din roll kommer du att ansvara för månadsbokslutsprocessen, rapportering och förberedelser inför årlig revision. Du kommer att arbeta både självständigt och i team samt stödja olika aktörer i bokslutsprocessen.

I din roll som Senior Redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Bokslut och konsolidering anpassat till gällande riktlinjer inom finansiell rapportering
  • Daglig kontroll och övervakning av redovisningsprocesser
  • Rapportering
  • Konsolidera, rapportera och leverera månads- och årsbokslut
  • Säkerställa att den interna kontrollen stämmer överens med lokala finansiella riktlinjer och rutiner
Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi/finans eller motsvarande samt minst tre års erfarenhet som redovisningsekonom. För att lyckas i rollen behärskar du svenska så väl som engelska flytande och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare behöver du vara en god användare av Officepaketet, besitter du även kunskap inom SAP, IM, VSS, Synaptris, Business Objects, Dynafleet och IFRS är detta meriterande.

Vidare ser vi att du är en driven och ansvarstagande person som har en stark känsla för struktur. Du tycker om att ta eget initiativ och strävar alltid efter att göra ditt bästa. Vi ser också att du är van vid att arbeta i internationella miljöer och tycker om att bygga goda relationer.

Viktigt för tjänsten är:
  • En eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • God datorvana och erfarenhet av olika ekonomisystem
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jonatan Göransson via tel: 073 - 684 73 32.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Accounting Redovisning Bokföring Moms Skatt Årsredovisning Bokslut Koncernredovisning
Mer info
Kontaktperson Jonatan Göransson
Telefon 0736847332
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.