Säljkoordinator med kunskap om inköp och ordermottagning

Säljkoordinator med kunskap om inköp och ordermottagning

Är du en säljare som är driven, påhittig, målinriktad och tycker om att koordinera projekt samt har en kunskap om både inköp och ordermottagning? Då ska du söka tjänsten som säljkoordinator.

Om tjänsten
Vår kundbolag är en ledande grossist inom byggbranschen och vi hjälper dem att rekrytera in en innesäljare som kommer agera som koordinator för stora och små projekt. Du kommer att börja din anställning på Adecco som konsult och efter 6 månader, eller längre, finns det goda möjligheter för dig att gå över till vårt kundbolag. Som innesäljare har du hand om hela projektet: från att boka in möten med både nya och befintliga kunder till att ta in offerter från leverantörer, förhandla, beställa varor, skriva offerter och projektleda den löpande dialogen med både kunden och interna resurser.
Vår kundbolag befinner sig i Göteborg och är specialiserade på att hantera olika artiklar inom byggplåt. Som flexibel leverantör har dem även en produktionsenhet på plats och kan på så viss matcha kundernas nischade behov. Grossisten är del av en stor koncern och därför är möjligheten till utveckling för dig som individ mycket goda. De ser och hör sina medarbetare och har en tätt dialog om din framtida karriär inom koncernen.
Du blir en del av ett team som består av innesäljare, utesäljare, kundmottagning samt lager- och produktionspersonal. Och din chef är bara 1 dörr bort från ditt kontor. I lokalen är det en ständig rörelse där alla innesäljarna pratar och för dialog om grossistens kunder. Kunderna kan välja mellan över 4000 stycken lagerartiklar, det blir en del detektivarbete och det är du som tillsammans med dina kollegor hjälper kunderna att få den bästa servicen och leveransen av byggmaterial.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
  • Ordermottagning av främst befintliga kunder
  • Merförsäljning
  • Ringa nya/befintliga företagskunder och bjuda in dem till lokalerna
  • Hålla i möten med både nya och befintliga företagskunder
  • Offerter och förhandling av avtal
  • Ha dialog med leverantörer och interna resurser vid beställning av artiklar
  • Vara med på kundevents
Om dig
Då du har kontakt med främst egenföretagare, medelstora företag och plåtslagare ser vi att du är duktig på att anpassa dig utefter kunderna samt har ett tekniskt intresse. För oss är det viktig att hitta en säljare som är målmedveten och lyhörd. En säljare som är nyfiken och som ser till helheten. Du är proaktiv och vågar fråga kunderna om vilka projekt som vårt kundbolag kan hjälpa till med. Du får arbeta med "frihet under ansvar" och vi ser gärna att du är lösningsorienterad och framåt.
Det är mediterande om du har erfarenhet av försäljning eller rådgivande kundtjänst och läst industriell ekonomi eller dylikt men det är inget krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som sälkoordinator är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos vårt kundbolag.

Självklart har Adecco kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofia Petersson via 0317207210

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, Innesäljare, Koordinator, Säljkoordinator, Projektledare, Göteborg, Adecco
Mer info
Kontaktperson Sofia Petersson
Telefon 0317207210
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.