Säljare till Wallners Persienn & Markis

Säljare till Wallners Persienn & Markis

Om tjänsten

Som säljare i västra och södra Sverige för Wallners Persienn & Markis tar du det stora ansvaret i kundrelation och affärsmöjligheter i regionerna. På Wallners är service och kundrelation ett mycket centralt fokus. I bolaget och dess strategi räcker det inte att erbjuda bra produkter. Det kräver också ett nära samarbete med våra kunder och partners för att anpassa oss och vår affär till deras situationer och behov.

Wallners riktar sig främst mot återförsäljare, vilka blir dina kunder. Den stora uppgiften blir att tillsammans med dessa kunna skapa en hållbar och ömsesidigt gynnsam kedja från fabrik till slutkund. Bolaget har sina rötter och huvudkontor i Dalarna och är under stor tillväxt nationellt. Produktionskapaciteten för detta finns på plats men stort värde sätts vid att kunna bibehålla genuina och långsiktiga relationer där Wallners förblir pålitliga sett till vad som avtalats. Tillväxt finns i siktet men hållbarheten kommer först!

Mycket fokus kommer i rollen hamna på Göteborg med omnejd men även södra Sverige innefattas. Du behöver därför vara beredd på att kunna resa till kund och komma till Borlänge någon gång i månaden. Detta är inte säljarrollen där det räcker att skriva offerter på sin kammare men du behöver ett genuint intresse att träffa kunder, ta i hand och söka feedback, behov och möjligheter.

I din roll som Säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Kundvård och nykundsbearbetning
  • Avtal, uppföljning och rapportering
  • Intern orderläggning
Tjänsten som Säljare är en fastanställning med 6 månaders provanställning. Du utgår från hemmakontor och har möjlighet till tjänstebilsavtal. Du bor med fördel i närheten av Göteborg med kommunikationer söderut.

Om dig
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att träffa människorna som är dina kunder och skapa långvariga relationer. Du har ett sinne för affärer men håller ett kundvårdande och långsiktigt perspektiv Erfarenhet från branschen är starkt meriterande även om du inte måste kunna produkterna på förhand. Du behöver dock visa ett stort intresse för att lära dig och förstå dem för att kunna guida kund genom varje söm och skruv.
Vidare ser vi att du har både möjlighet och vilja att resa att par dagar i veckan, främst för att träffa kund men även för att besöka vår fabrik med jämna mellanrum.

Viktigt för tjänsten är:
  • Genuint intresse att skapa långvariga relationer.
  • Fallenhet att skapa nya kontakter och nätverk.
  • Viss erfarenhet av avtalskrivning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Wallners Persienn & Markis

Wallners Persienn & Markis AB är Dalarnas största tillverkare av solskydd och har funnits i Dalarna sedan 1965. I juli 2019 blev Wallners en del av KIGADA-koncernen. Vid fabriken i Borlänge tillverkas alla typer av solskydd både till privatpersoner och företag. Wallners producerar såväl persienner och markiser som plissé-, lamell- och rullgardiner. Här finns även en egen sömnadsavdelning som syr gardiner. Det har alltid varit viktigt för oss att följa med i utvecklingen och ligga i framkant vad gäller produktutveckling. På så sätt kan vi erbjuda kunden rätt solskyddslösningar. I och med att Wallners även erbjuder eget montage så säkerställs att kvalitén bibehålls hela vägen ut till kund.

I samband med att bolaget förvärvades till koncernen 2019 beslutade den nya ägaren att en omfattande verksamhetsutveckling skulle påbörjas, vilket bland annat resulterat i att en helt ny fabrik togs i bruk vid årsskiftet 2020/2021. Ägarens mål är att tredubbla produktionen under det kommande året.

Välkommen till Wallners!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

William Agervi via Adecco´s växel 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, Sälj, Marknad, Jobb, Job, Wallners Persienn & Markis, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 2 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.