Resursplanerare / serviceplanerare hos ABB

Resursplanerare / serviceplanerare hos ABB

Om tjänsten
Som Resursplanerare kommer du ha att ansvar för serviceplanering för ca 15 serviceingenjörer, vilket innefattar både taktisk och operativ problemlösning för att leverera servicetjänster till kunderna på bästa sätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
  • Taktisk och operativ resursplanering
  • Ansvar för att få rätt person på rätt plats inom avtalad tidsram med kunden
  • Ansvarig för order från kund i form av planering, inköp, leverans, avslut och uppföljning
I din roll som resursplanerare så har du en nyckelposition i inflytandet på verksamhetens resultat och kundernas syn på hyr ABB som bolag uppfyller sina åtaganden.


Önskade kvalifikationer

  • Du har tidigare erfarenhet av planering av verksamhetens behov
  • Kunskap och erfarenhet av affärssystem som t.ex. SAP är önskvärt
  • Det är meriterande om du har tidigare arbetat med service.
  • Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.
Som person är du noggrann och flexibel samt har talang för att organisera och planera. Du ser alltid nya möjligheter och lösningar och har inga problem att anpassa dig efter verksamhetens förändrade behov.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Om ABB

ABB är en pionjär inom banbrytande teknik med ett omfattande erbjudande för digitala industrier. Med över 130 år av innovation är ABB idag ledande inom digitala industrier med fyra kundfokuserade, globalt ledande affärsområden: Electrification, Industrial Automation, Motion samt Robotics & Discrete Automation som stöttas av den gemensamma digitala plattformen ABB Ability.


Om anställningen

Tjänsten som Resursplanerare är ett konsultuppdrag med start i mars och förväntas initialt att pågå fram till mars -21. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Caroline Carlsson på 031-725 45 39.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Sökord

Resursplanering, verksamhetsplanering, produktionsplanering, bemanning, servicekoordinator, serviceplanering, Göteborg, Mölndal, ABB, Adecco
Mer info
Kontaktperson Caroline Carlsson
Telefon 031-725 45 39
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.