Rekryterare inom IT/Tech profiler

Rekryterare inom IT/Tech profiler

Har du arbetat dedikerat som Rekryterare i några år? Har du erdarenhet av att rekrytera profiler inom IT eller Tech-branschen? Vi söker nu nästa stjärna till vår kunds team i Göteborg!

Om tjänsten
Som rekryterare hos vår globala kund kommer du att driva rekryteringsprocesser i samarbete med anställande chefer och HRBP:s. Du kommer att ingå i ett rekryteringsteam i Göteborg som stöttar upp en global koncern med hela eller delar av interna rekryteringsprocesser inom bolagen. Teamet växer just nu och behöver en ny förmåga att hjälpa de fram.

Du kommer att arbeta nära interna kunder för att säkerställa framgångsrika rekryteringar. Du kommer att jobba mycket med LinkedIn och andra sök-verktyg, telefontintervjuer, annonsering och annonsspridning samt annat stöd i rekryteringsprocesserna. I detta ingår också att ta kravspecifikationer med chefer runt om i organisationen, planera processen, utföra personlighetstester på kandidater, i viss mån hålla djupintervjuer samt göra backround checks och dylikt. Du kommer ansvara för hela rekryteringsprocessen främst mot profiler inom IT och tech.

Om dig
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom IT/Tech-rekrytering mot globala kunder och med enegelska som arbetsspråk. Som person är du ansvarsfull, engagerad och driven. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga och är van att ansvara för hela rekryteringsprocessen. Du bör ha erfarenhet av rekrytering av tjänstemän. Vi tror också att du inger ett stort förtroende, har en hög personlig integritet, ett affärsfokus samt att du är en relationsbyggande person med förmågan att hantera såväl kandidater som beställande chefer och andra intressenter på bästa sätt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hedvig Reed via Hedvig.Reed@adeccogroup.com

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.