Rekryterare certifierad i SHLs OPQ & Verify till globalt bolag!

Rekryterare certifierad i SHLs OPQ & Verify till globalt bolag!

Har du erfarenhet av arbete med SHLs testverktyg OPQ & Verify? Skulle du vara intresserad av att ta ett utvecklande steg i din karriär och bli en del av ett ledande bolag inom fordonsindustrin? Vi söker nu en Senior Rekryterare till vår globala kund inom fordonsindustrin!

Om tjänsten
Som rekryterare hos vår globala kund kommer du att driva diverse rekryteringsprocesser i samarbete med anställande chefer och HRBP:s. Du kommer att ingå i ett rekryteringscenter som stöttar upp en global koncern med hela eller delar av interna rekryteringsprocesser inom bolagen. Teamet är ett härligt gäng med bra sammanhållning vars gemensamma fokus ligger på att ge god service till en stor koncern. Du kommer använda dig av SHLs testverktyg OPQ & Verify och därför viktigt att du är bekväm i dessa verktyg.

Om dig
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom rekrytering och som är certifierad i SHLs testverktyg OPQ & Verify. Som person är du resultatorienterad och brinner för att hitta rätt person till rätt plats. Ditt engagemang och driv samt din goda kommunikations- och samarbetsförmåga gör att du också får med dig andra framåt. Som Senior rekryterare arbetar du i en dynamisk miljö där du behöver kunna prioritera bland arbetsuppgifter.

Krav för denna roll:
  • Några års erfarenhet av tjänstemannarekrytering
  • Certifierad i SHLs testverktyg OPQ & Verify
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hedvig Reed via Hedvig.Reed@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan

Rekryterare Recruiter SHL OPQ Verify
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.