Regionchef Modis IT Göteborg

Regionchef Modis IT Göteborg

Modis växer och vi söker dig som vill vara med på vår resa att utveckla vår konsultverksamhet inom IT & Engineering. Motiveras du av att bygga relationer och göra lönsamma affärer så kan detta vara din nästa utmaning!

Om tjänsten

I rollen som Regionchef har du personal-, budget- och resultatansvar för affärsområdet Modis IT på vårt kontor i Göteborg. Du ansvarar för ett team av fem inne-medarbetare samt ett antal uthyrda konsulter som rapporterar till dig. Du sätter upp mål tillsammans med ditt team och arbetar för att nå de uppsatta målen inom försäljning, kundbastillväxt, kundnöjdhet, konsultnöjdhet och lönsamhet. Genom regelbundna mål- och uppföljningssamtal stödjer, utvecklar och leder du ditt team för att uppnå bästa möjliga resultat. Förutom att leda ditt team så är du själv operativ i den dagliga verksamheten där du driver egna aktiviteter inom försäljning och i bearbetningen av nya kunder.

Du rapporterar till Director Modis och arbetar tätt med säljorganisationen för att maximera försäljning och kandidatattraktion.

Om dig

För att lyckas i rollen är det av stor vikt att du har en god marknadskunskap och ett etablerat nätverk inom IT, gärna inom konsultverksamhet. Du har en utbildning inom IT/teknik där du vidare har byggt på med arbetserfarenhet inom IT. Kanske har du rekryterat IT profiler eller byggt ditt eget konsultteam och nu är redo att ta ett större kliv som chef med budget- och personalansvar. För dig som letar efter en roll som kräver handlingskraft, kreativitet och förmåga att strukturera upp och göra prioriteringar i det dagliga arbetet är detta rätt tjänst.

Som person är du entreprenörslagd med ett starkt fokus på affärer där du själv framgångsrikt drivit försäljning. Vi förmodar att du presterar på topp när du får vara med och påverka de faktorer som bidrar till din enhets framgång i en verksamhet som ser positivt på ständig förbättring. Att bygga upp och bibehålla goda relationer samt ha kunden i fokus är något som är viktigt för dig. Vi arbetar dagligen med våra värderingar Passion, Team Spirit, Customer Centricity, Entrepreneurship, Responsibility.

Om Modis

Modis förmedlar de främsta talangerna till de bästa företagen. Vi är världsledande inom professionella lösningar för IT, teknik och medicinsk forskning, där vi har byggt upp ett globalt nätverk av medarbetare inom dessa alltmer integrerade områden. Modis finns representerade i 22 länder däribland USA, Kanada, Japan och Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Ansökan

Ta chansen och bli en del av Modis spännande resa i Sverige! Vänta inte med din ansökan då rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker genom att klicka på "Ansök" med CV och personligt brev.

Frågor om rollen besvaras via mail: rekrytering@modis.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.