Redovisningsekonom till fordonsindustrin!

Redovisningsekonom till fordonsindustrin!

Har du några års erfarenhet av redovisning och ekonomi och vill utvecklas inom området? Vill du arbeta på ett välkänt bolag inom fordonsindustrin? Vi på Adecco söker nu drivna och noggranna redovisningsekonomer till framtida uppdrag hos vår kund i Göteborg. Genom att arbeta som konsult hos oss får du snabbt konkurrenskraftiga erfarenheter samtidigt som du får möjlighet till kontinuerlig utveckling inom ditt kompetensområde! Dessutom kan du fortsätta att bygga upp ditt professionella nätverk av värdefulla kontakter.

Om tjänsten
Som Redovisningsekonom kan din vardag komma att variera något beroende på vilken avdelning ditt uppdrag utförs på men till stor del består dina arbetsuppgifter av löpande bokföring och bokslut. Du kommer arbeta hos vår kund inom fordonsindustrin på Hisingen i Göteborg.

I din roll som Redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vanligtvis innebära:
  • Löpande redovisning och momsrapportering.
  • Avstämningar och periodiseringar.
  • Övriga arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på en ekonomiavdelning.
Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi. Du bör ha tidigare erfarenhet av att självständigt arbeta med redovisning, dels med det löpande arbetet och dels med bokslut. Eftersom vår kund har ett flertal uppdrag inom Accounting söker vi både dig som är relativt nyexaminerad och dig som har mångårig erfarenhet.

Vidare ser vi att du trivs i en drivande roll där du får ta ansvar för att få saker gjorda. Du värderar ett gott samarbete, besitter en god kommunikationsförmåga samt har lätt för att lära dig nya system och arbetsuppgifter. Vidare är du prestigelös, flexibel och brinner för att göra ett bra arbete.

Viktigt för tjänsten är att du:

Besitter en god allmän datorvana, i synnerhet Excel och har erfarenhet från olika ekonomisystem.
Har en högskoleutbildning inom ekonomi.
Behärskar såväl engelska som svenska i både tal och skrift.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jonatan Göransson via tel: 073 - 684 73 32.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Accounting Redovisning Bokföring Moms Skatt Årsredovisning Koncernredovisning
Mer info
Kontaktperson Jonatan Göransson
Telefon 0736847332
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.