Redovisningsekonom sökes till Hurtigs Redovisning AB

Redovisningsekonom sökes till Hurtigs Redovisning AB

Är du en erfaren redovningsekonom på jakt efter en ny utmaning? Har du dessutom erfarenhet av löpande bokföring samt från olika ekonomisystem? Känner du dig trygg i att jobba med bokslut och har en stark social kompetens? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten
Just nu söker vi på Adecco efter en redovisningsekonom till Hurtigs Redovisning AB i Askim. Uppdraget startar i november men vid önskemål finns det eventuell möjlighet att börja tidigare. Deras ambition är att hitta någon som blir långvarig - uppdraget är löpande och för rätt person finns det stora möjligheter till överrekrytering. Arbetstiderna är 8-16.30 med viss flexibilitet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Det största fokuset kommer att ligga på bokslut och bolagsdeklarationer samt löpande bokföring. I längden ser de även att man gärna åker ut på uppdrag hos kund. Hurtigs har en stor kundstock med väldigt varierande företag - främst små och medelstora.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Bokslut
  • Avstämningar
  • Kontakt med kunder
  • Även lite lönehantering månadsvis.
  • Rapporter och kontrolluppgifter på utdelningar och räntor.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg med bokslut och löpande bokföring och har flera års erfarenhet av att jobba med det. Det är meriterande om man tidigare har jobbat med löner. På Hurtigs redovisar de all sin tid så det är viktigt att man trivs med att jobba på det sättet. Att tidigare ha jobbat på en redovisningsbyrå ses därför som meriterande.

Viktigt för tjänsten är att du:
  • Besitter en god allmän datorvana och har erfarenhet från olika ekonomisystem
  • Behärskar svenska flytande i både tal och skrift samt har en förståelse för engelska.
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du är en effektiv, social och driven person som gillar att jobba både snabbt och fokuserat. Vi ser gärna även att du har körkort och egen bil.

Om ansökan
Om detta verkar intressant för dig hoppas vi att du skickar en ansökan till oss så snart som möjligt. Vi utvärderar sökande löpande och positionerna kan därmed fyllas innan ansökningsfristen löper ut.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Hjortskog via Evelina.Hjortskog@adecco.se

Har du frågor angående registrering, vad god kontakta supporten via info@adecco.se

Sökord
Redovisningsekonom ¦ Redovisning¦ Bokslut ¦Göteborg ¦Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 nov 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.