Redovisningsekonom hos ledande fastighetsbolag

Redovisningsekonom hos ledande fastighetsbolag

Har du god förståelse för ekonomiska flöden och erfarenhet av löpande bokföring? Är du intresserad av att arbeta med redovisning i ett ledande fastighetsbolag? Läs mer!

Om tjänsten
Vår kund är ett ledande bolag inom sin bransch och du kommer att vara del av ett team om åtta kollegor varav fyra av er har rollen som redovisningsekonom. Ni arbetar mot olika specialistområden varpå ditt främsta fokus kommer att vara mot finansredovisning.

Som redovisningsekonom ansvarar du för löpande redovisning/rapportering- och bokslutsarbete. Även löpande huvudboksavstämningar, avstämning kundreskontra samt periodiseringar.

Med fokus på finansredovisning ansvarar du vidare för: o Löpande bokföring poster likvidkonton
  • Månatliga kontoavstämningar
  • Kontoavstämningar vid kvartalsbokslut
  • Avstämningar likvidkonton
  • Avstämningar koncernmellanhavanden
Du kan också komma att ansvara för andra uppgifter inom redovisningsenhetens ansvarsområde. Affärssystemet är Visma.

Om dig
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi alternativt likvärdiga arbetslivserfarenheter. Du har även ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och ekonomiska flöden. Du har god förståelse för redovisning och har tidigare erfarenhet av att löpande bokföring. Har du tidigare arbetat inom fastighetsbranschen så är detta meriterande. Du är van vid att arbeta med MS Office och affärssystem som verktyg. Svenska språket hanterar du obehindrat i tal såväl som skrift.

Som person har du ett lösningsorienterat förhållningssätt, är prestigelös och orädd för att självständigt driva ditt arbete framåt. Vidare har du ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du kommer att ingå i ett team som präglas av laganda och positiv atmosfär vilket ställer krav på att du är en person som själv bidrar till detta.

Viktigt för tjänsten är:
  • Akademisk examen inom ekonomi
  • Erfarenhet av löpande bokföring och god förståelse för ekonomiska flöden
  • Att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Redovisningsekonom är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Uppdraget kommer att starta omgående och förväntas pågå till september. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Caroline Carlsson via 031-725 45 39

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningsekonom, Ekonom, Ekonomiansvarig, Fastighetsbranschen, Göteborg, Visma, Adecco
Mer info
Kontaktperson Caroline Carlsson
Telefon 031-725 45 39
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.