Redovisningsekonom hos VDL Parts Sweden

Redovisningsekonom hos VDL Parts Sweden

Om tjänsten
Som Redovisningsekonom kommer du att ansvara det löpande ekonomiarbetet för VDL Parts Sweden. Tjänsten innebär även att arbeta nära och stödja Local Manager i analysarbete och proaktiv rådgivning i finansiella frågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Bokföring
  • Leverantörs- och kundkonton
  • Betalningar
  • Redovisning
  • Kvartals- och årsrapporter
  • Finansiella rapporter

Önskade kvalifikationer
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning redovisning är meriterande.
  • Dokumenterad erfarenhet av att självständigt ansvara för det löpande ekonomiarbetet
  • Att du hanterar svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift
  • Goda systemkunskaper, och erfarenhet av VISMA.net är meriterande.
Vi söker dig som är trygg i din profession och har förmågan att självständigt driva ekonomiarbetet i ett bolag. Att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt är en förutsättning för tjänsten men också att du har en god analytsik förmåga och kan vara rådgivning i alla finansiella frågor. Du har även en god förmåga till samarbete och trivs av en roll där du har nära samarbete med bolagets Local Manager.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om VDL Parts Sweden
VDL Parts Sweden är en komplett leverantör av reservdelar och tillbehör till lastbilar, bussar och släpfordon. De erbjuder en helhetslösning för kundernas reservdelsbehov. De har ett lager i Partille med direkt närhet för att tillhandahålla snabba leveranser av reservdelar. Kontoret finns på Industrivägen 39C i Sävedalen.

VDL Parts Sweden är ett en del av VDL Groep som har sitt säte i Eindhoven Nederländerna och är ett familjeföretag med verksamhet i 20 länder. I koncernens över hundra bolag finns det 17000 anställda. VDL Group omsätter 6 miljarder €.

Om anställningen
Tjänsten som Redovisningsekonom är initialt ett konsultuppdrag med start efter överrenskommelse. Rekryteringsarbetet pågår löpande under ansökningstiden.
Till en början kommer anställningsgraden att vara 50-70% med ambition om en uppväxling till 100% inom 12 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Caroline Carlsson via caroline.carlsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Sökord
Redovisningsekonom, redovisning, ekonomiansvarig, ekonom, VDL Parts Sweden , VDL Groep, Partille, Sävedalen, Adecco
Mer info
Kontaktperson Caroline Carlsson
Telefon 031-725 45 39
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 apr 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.