Redovisningschef för interimsuppdrag hos kommunalt bolag

Redovisningschef för interimsuppdrag hos kommunalt bolag

Har du mycket god kompetens inom redovisning och van vid att arbetsleda ekonomer? Vi söker nu dig som vill ta dig an en interimstjänst hos ett kommunalägt bolag!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta på ekonomiavdelningen inom en verksamhet som har har ca 400 anställda. Ekonomiavdelningen är verksamhetens samlade ekonomifunktion, där ditt uppdrag som Redovisningschef omfattar att leda och fördela arbetet för 13 medarbetare. Du kommer att arbeta nära Ekonomichef samt chef för Controllerenheten.

Som Redovisningschef är din huvuduppgift att säkerställa att verksamheten har korrekta bokslut. Du ansvarar för att säkerställa processer och rutiner med löpande uppföljningssamtal. Verksamheten omsluter drygt 2 Mdr SEK på driftssidan och närmare 3 Mdr SEK på investeringssidan.

Om dig
Vi söker dig som har mycket god kompetens inom redovisning och är erfaren i rollen som chef. Du är van vid att leda och fördela arbete och påvisar goda ledaregenskaper med förmågan att se till varje individs behov. Du har en mycket god och tydlig kommunikativ förmåga, varpå du behärskar svenska språket obehindrat i tal såväl som skrift. Har du tidigare erfarenhet av arbete i Agresso så är detta meriterande och du är även van vid att arbeta med Excel som verktyg.

Som person har du en god förmåga till att driva gruppens arbete framåt. Du har en god coachande förmåga samtidigt som att du är tydlig i kravställandet. Vidare är du som person prestigelös med hög integritet.

Viktigt för tjänsten:
  • Mycket god kompetens inom redovisning
  • Dokumenterad erfarenhet av att arbetat i en ledande position
  • God kommunikativ förmåga i det svenska språket, både i tal som skrift
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Redovisningschef skall tillsättas omgående och är ett interimsuppdrag som konsult. Som konsult får du anställning i Adecco Sweden. Uppdraget startar i början av augusti.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start i början av augusti och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även tillämpar videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Caroline Carlsson på 031-725 45 39.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningschef, Ekonomichef, Ekonomiansvarig, Kommunalt bolag, Ekonom, Göteborg, Agresso, Adecco
Mer info
Kontaktperson Caroline Carlsson
Telefon 031-725 45 39
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.