Redovisningsassistent hos Nordrevik Ekonomi

Redovisningsassistent hos Nordrevik Ekonomi

Om tjänsten
Som redovisningsassistent kommer du att ha nära samarbete med bolagets ägare och redovisningskonsulter.
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • löpande bokföring
  • avstämningar
  • fakturering
  • kund- och leverantörsreskontra
Dina arbetsuppgifter och ansvarsområde kan komma att utvecklas över tid allt med att du växer in i rollen.

Redovisningsbyrån Nordrevik Ekonomi är verksamma inom revision och redovisning och samarbetar med såväl små företag som stora ägarledda privatägda bolag. De hjälper till med hela kedjan från bokföring av första kvittot till färdig årsredovisning och bolagsdeklaration.
Nordrevik Ekonomi är belägna i ett modernt kontorshotell i Kungsbacka, cirka 10 minuters promenad från Hede tågstation och arbetar med kunder inom hela Göteborgsregionen.

Önskade kvalifikationer
  • Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Erfarenhet av löpande redovsiningsarbete
  • Van vid att använda dator och system som verktyg i arbetet
  • Obehindrade kunskaper i svenska språket
  • Meriterande med erfarenhet av att arbetat i affärssystemet Fortnox
Som person är du van vid och trivs med att arbeta i en serviceinriktad roll där kunden alltid står i centrum. Ditt utpräglade servicetänk och din förmåga att arbeta strukturerat ger dig rätt förutsättningar för tjänsten. Som person är du inte rädd för att hugga i när det behövs, du har viljan att lära dig och du tar dig an de dagliga utmaningarna med en positiv attityd.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som redovisningsassistent är ett uppdrag som är tänkt att löpa på tillsvidare med start enligt överenskommelse, rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Caroline Carlsson på 031-725 45 39

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningsassistent, redovisningsekonom, redovisning, redovisningsbyrå, bokföring, ekonomi, ekonom, Fortnox, Nordrevik Ekonomi, Kungsbacka, Göteborg, Adecco
Mer info
Kontaktperson Caroline Carlsson
Telefon 031-725 45 39
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.