Redovisningsansvarig hos Kintetsu World Express

Redovisningsansvarig hos Kintetsu World Express

Har du mycket god erfarenhet av redovisning och vill få möjlighet att arbeta i en bred roll där du kan styra ditt egna arbete? Kintetsu World Express söker nu dig som vill arbeta i en internationell miljö i en verksamhet som är stora nog för att klara allt, men tillräckligt små för att ge personlig service!

Om tjänsten
Som Redovisningsansvarig kommer du att vara del av ett team om 7 personer och verka i en dynamisk internationell miljö. Du kommer att ha en bred roll med stor möjlighet att själv styra ditt arbete.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde som Redovisningsansvarig innebär att du självständigt har hand om alla ekonomifrågor inom Kintetsu World Express (Sweden). Detta innefattar löpande bokföring, redovisning och bokslutsarbete likväl som analyser och rapportering.

Du kommer att rapportera till Ekonomichefen på regionnivå Europa och svara upp till samt stödja HQ i olika frågor. Utöver detta kommer du att ansvara för löneadministration och till viss del HR-relaterade frågeställningar likväl som övrig kontorsadministration.

Ekonomisystemet är Pyramid och lönesystemet Hogia Lön.

Om dig
Vi söker dig som har en examen inom ekonomi alternativt likvärdiga arbetslivserfarenheter. Du har ett par års erfarenhet av att arbeta med löpande bokföring och redovisning likväl som att du har varit delaktig i eller upprättat bokslut självständigt. Att du är van vid analys- och rapporteringsarbete gör att du har goda förutsättningar att ta dig an den här rollen, vilket också kräver att du kan hantera Excel och affärssystem som stöd i ditt arbete. Svenska hanterar du obehindrat och då kommer att verka i en internationell miljö så är du även trygg med att använda engelska som arbetsspråk.

Som person har du en god förmåga att planera, organisera och prioritera bland uppgifter. Du är engagerad till ditt arbete och trivs i en roll som kräver att du tar egna initiativ samt driver arbetet och dess utveckling framåt. Du kommer att arbeta på en arbetsplats som präglas av en familjär stämning vilket du också är med och bidrar till. Utöver att du har en social framtoning och en god kommunikativ förmåga så är du trygg i din profession.

Viktigt för tjänsten är att du:
  • Har ett par års erfarenhet av att självständigt arbeta med löpande bokföring och redovisning
  • Hanterar svenska och engelska språket obehindrat
  • Trivs med att arbeta i en bred roll och kan driva ansvarsområdet och dess utveckling framåt
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Kintetsu World Express
KWE Sweden är ett helägt dotterbolag till Kintetsu World Express Inc. som är ett japanskt, globalt speditionsbolag noterat på Tokyobörsen. Företaget bildades 1948, omsätter ca 5 miljarder USD och är drygt 18 000 anställda uppdelade på 850 kontor i 46 länder.

Det svenska bolaget, med kontor på Landvetter Flygplats, utgörs av sex anställda med uttalad ambition att växa. De som är anställda idag har gedigen erfarenhet, genererat stabil vinst i över tio år och supporten från HQ är stark.

Stora nog för att klara allt, men tillräckligt små för att ge personlig service.

Om anställningen
KWE har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.

Alla frågor och ansökningar besvaras och behandlas därmed av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och därmed sker rekryteringsarbetet löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev på engelska och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
  • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Caroline Carlsson på 031-725 45 39

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningsansvarig, Redovisningsekonom, Ekonomiansvarig, Ekonom, Accountant, spedition, Göteborg, Härryda, Pyramid, Hogia Lön, Kintetsu World Express, KWE, Adecco
Mer info
Kontaktperson Caroline Carlsson
Telefon 031-725 45 39
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.