Receptionister till framtida uppdrag i Göteborg

Receptionister till framtida uppdrag i Göteborg

Är du utåtriktad, tekniskt kunnande och trivs med många bollar i luften? Då är tjänsten som receptionist på Adecco i Göteborg något för dig!

Om tjänsten
Som receptionist kommer du ha en varierande vardag där du är anisktet utåt för företaget ifråga. Tjänsten kommer dels att bestå av sedvanliga receptionsuppgifter där allt från kundkontakt via disk och telefon ingår. Du kommer vara spindeln i nätet som ansvarar för att allt är ordning och reda. Dina arbetsuppgifter kan komma att innebära enklare administration, olika typer av beställningar och kommunikation både externt och internt.

Om dig
Att erbjuda service är något som står dig varmt om hjärtat och du gillar när det är rent och snyggt omkring dig. Har du även utbildning inom administration, reception eller likvärdigt så är detta högt meriterande. Ett öga för detaljer och ett tekniskt intresse är även något som ses som meriterande för tjänsten. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska språket, både i tal som skrift. Du har också goda datakunskaper och är van vid att arbeta med MS Office. Du är positiv, självgående och gillar att få saker gjorda.

I ditt arbetsätt är du flexibel och prestigelös och tycker det är roligt att ha en varierande arbetsvecka vilket kan präglas av att den ena dagen inte är den andra lik. Du förstår vikten av att vara en god ambassadör och representant för företaget.. Är du också en person som är utåtriktad och trivs med att arbeta i en social och framträdande roll så kommer du att trivas i den här tjänsten!

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av servicebranschen
  • Hanterar svenska och engelska språket obehindrat
  • Trivs med att arbeta med många bollar i luften, är flexibel och prestigelös
  • Att du är utåtriktad och trivs med att arbeta inom serviceområdet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Ambulerande receptionist är ett konsultuppdrag med start under hösten. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Rahell Rada via Adecco 010 - 173 73 00 eller rahell.rada@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Receptionist, Deltid, Service, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.