Receptionist till spännade företag i Göteborg

Receptionist till spännade företag i Göteborg

Vill du ha en varierande arbetsdag där du får möjligheten att kombinera administrativt arbete med service och skapa nya kontakter? Vi på Adecco ger dig nu en möjlighet till detta i en tjänst som receptionist/växeltelefonist på ett spännande företag i Göteborg.

Hur ser din arbetsdag ut?

I rollen som receptionist/växeltelefonist kommer du ha fullständigt ansvar för receptionen och vara företagets ansikte utåt. Inom detta ansvarområde ingår uppgifter som att svara på inkommande samtal i växeln, hantera mail, kontera fakturor samt ta emot besökare. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är post- och pakethantering, resebokningar, beställa kontorsmaterial, kaffe och frukt, ansvara för konferensrummen samt ha en daglig kontakt med leverantörer.

Till detta uppdrag söker vi dig som kan arbeta måndag-fredag mellan 9.00-14.00. Uppdraget är med start den 13/8 och löper långsiktigt framöver. Du kommer att bli anställd som konsult på Adecco och arbeta ute hos vårt kundföretag som är beläget i Göteborg.

Vem trivs här?

Du som har tidigare erfarenhet som receptionist samt har goda kunskaper i engelska kommer att trivas i rollen som receptionist. Har du dessutom tidigare arbetat som växeltelefonist samt har goda kunskaper i office-paketet är det meriterande.

Vi ser att du som söker har ett genuint intresse för service, är social och gillar att skapa nya relationer. Gillar du dessutom att arbeta strukturerat och är självständig så är detta rollen för dig. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Du kan kontakta ansvarig rekryterare Sandra Tinsveds på 0736847502 eller sandra.tinsveds@adecco.se.

Välkommen att söka!

Sökord

Receptionist, Adecco, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 juli (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.