Projektadministratör

Projektadministratör

Lockas du av att arbeta i en större organisation med datorn som arbetsredskap? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med administration? Vi på Adecco söker nu en drivande projektadministratör till vårt kundföretag i Varberg/Kungsbacka området.

Om tjänsten
Som projektadministratör kommer du arbeta direkt under din projektledare och kommer i huvudsak att arbeta med att ge service i form av felanmälningar, utredningar samt ansluter nya kunder i företagets affärssystem . Du kommer arbeta med programmet SAP vilket inte är ett krav att kunna sedan innan. Men ett krav är att man är datakunnig och har lätt för att lära sig nya system och program. Även vanligt förekommande arbetsuppgifter är att skriva tekniska dokument, ta fram rapporter samt föra protokoll vid möten. Din uppgift blir att leverera en variation av administrativa lösningar enligt kundens behov

Om dig
Vi söker dig som är ansvarskännande och strukturerad. Du är noggrann och tycker om att arbeta i ett högt tempo. För dig är samarbete och kundorientering viktiga framgångsfaktorer.

Vidare ser vi att du har en god social förmåga och trivs med att arbeta med en blandning av teknik och kundkontakt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som projektadministratör är ett konsultuppdrag med tillsättning enligt överenskommelse med möjlighet till förlänging. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. 2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. 3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:Isabell Josefsson via 0736 84 70 77 eller via mail isabell.josefsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administratör, SAP, Projekt, Projektledning, Systemadministration, Göteborg, Varberg, Kungsbacka, Adecco, projektadministratör
Mer info
Kontaktperson Isabell Josefsson
Telefon 08-100500
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.