Produktionsmedarbetare till Majonnäsfabriken

Produktionsmedarbetare till Majonnäsfabriken

Tillsättning omgående! Adecco söker dig som vill arbeta som produktionspersonal hos vår kund Majonnäsfabriken, Skåne-Finkost, i Partille! Låter det intressant? Ansök idag!

Om tjänsten

Majonnsäsfabriken, Skåne-Finkost, är verksamma inom livsmedelsindustrin. Deras kunder är grossister och industrier såsom salladstillverkare och sillindustrier men även restauranger och storhushåll. Produktionen av majonnäs skräddarsys efter kundernas önskemål. Dina arbetsuppgifter som produktionspersonal kommer att bestå av tillverkning av såser, senap och majonnäs för både konsument och storkök. Arbetet kommer i huvudsak utföras för hand och du skall trivas med ett fysiskt arbete. Uppdraget startar omgående och sträcker sig till slutet av augusti med god chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda på dagtid och är ett heltidsuppdrag. Du kommer att få en anställning av Adecco och bli uthyrd till Majonnäsfabriken.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att blanda recept, fylla på material och råvaror, kontrollera och underhålla maskiner. Du kommer även att utföra en del lagerarbete såsom paketering utav färdiga produkter. Har du truckkort kommer du vid behov hjälpa till med förflyttning av paketerade produkter.

Om dig

Viktigt för tjänsten då du hanterar livsmedel:
  • God hygien
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Noggrann
  • God fysik
  • Stresstålig, då du arbetar mot uppsatta deadlines
Det är meriterande, men INGET krav, om du har:
  • Erfarenhet av livsmedelsindustrin
  • Erfarenhet av lager- och produktionsarbete
  • Erfarenhet av A-B truckar
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan så snart du kan. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.
Vid funderingar gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Björn Mehlberg på bjorn.mehlberg@adecco.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.