Produktionsarbetare till Göteborgs Kex

Produktionsarbetare till Göteborgs Kex

Vi söker nu efter produktionspersonal till Göteborgs Kex i Kungälv. Vi ser att du som söker brinner för industri och produktion. Har du erfarenhet av produktion, industri eller liknande kan detta vara något för dig!

Om tjänsten
Som produktionsarbetare kommer du att arbeta med tillverkning av företagets produkter. Främst innebär detta att du arbetar med paketering, övervakning vid maskiner och lättare underhåll av maskiner. Även truckkörning kan förekomma. Detta är en heltidstjänst med strat omgående och arbetet är förlagt under 2-skift, vilket innebär varannan vecka dag och varannan vecka kväll.

I din roll som produktionsarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Paketering
  • Övervakning vid maskiner
  • Truckkörning
Om dig
Vi söker dig som har fullständiga betyg från gymnasiet samt truckkort. Ytterligare krav för tjänsten är att du har någon form av teknisk bakgrund från utbildning eller arbete. Har du erfarenhet av livsmedelsproduktion eller liknande ses detta som meriterande men inget krav.
Vidare ser vi att du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete. Du som har ett stort tekniskt intresse kommer att trivas i denna roll.

Viktigt för tjänsten är:
  • Fullständiga gymnasiebetyg
  • Truckkort
  • Teknisk erfarenhet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Göteborgs Kex
Livsmedelsföretaget Göteborgs Kex ingår i den stora koncernen Orkla Confectionery & Snacks som är marknadsledande inom kex och snacks. Orkla är nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel samt storhushåll. Göteborgs Kex grundades 1888 och finns beläget i Kungälv

Om anställningen
Tjänsten som produktionsarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Frida Axelsson via 031-7254530, frida.axelsson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionspersonal till Göteborgs Kex, truck, tillverkningsindustri, maskinoperatör, Produktion, Kungälv, Göteborgs Kex, Adecco.
Mer info
Kontaktperson Frida Axelsson
Telefon 0317254530
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.