Paketerare till Gate Gourmet

Paketerare till Gate Gourmet

Har du livsmedelserfarenhet? Gillar du ansvar och ett fysiskt arbete med högt tempo? Brinner du för service och kundens nöjdhet? Då är denna tjänst perfekt för dig!

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du skickar in intyg på din sysselsättning för de senaste 5 åren - från mars 2014 och framåt. Det kommer även att göras ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om tjänsten
Gate Gourmet är ett ledande cateringföretag som tillagar mat till flygplatser runt om i världen. Gate Gourmets tjänster är bland annat producering, paketering och leverans av produkter. Nu sökes de duktiga medarbetare som under perioden maj 2019 - oktober 2019, är redo att bidra till verksamheten. Dina arbetsuppgifter går ut på att säkra leveransen av varor och produkter. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att paketera mat efter stora volymbeställningar.

I din roll som paketerare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Paketera stora volymbeställningar
  • Plock och pack
Om dig
Vi söker dig som är redo att ta ett stort ansvar och uppskattar att erbjuda strålande service. Det är viktigt att du känner dig bekväm med stort ansvar då mycket vikt läggs på att följa instruktioner där beställningar paketeras och levereras efter deadlines, misstag får inte ske. Vidare trivs du i ett fysiskt arbete där det stundtals är mycket att göra och du har inga problem med många bollar i luften samtidigt. Meriterande är truckkort, B-körkort och tidigare erfarenhet av livsmedel.

Viktigt för tjänsten är att du är:
  • Serviceinriktad
  • Noggrann och ansvarfull
  • Talar och förstår god engelska samt svenska
  • God fysik
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som paketerare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Gate Gourmet.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Kristoffer Löwdin via 0736847533 eller kristoffer.lowdin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Paketerare till Gate Gourmet, Produktionspersonal, Produktion, Livsmedel, Landvetter, Flygplats, Gate Gourmet, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.