Orderplockare till logistikföretag

Orderplockare till logistikföretag

Vi söker nu flera orderplockare till logistikföretag i Landvetter. Vi ser att du som söker tjänsten har truckkort A+B och erfarenhet av lagerarbete. Ifall detta passar in på dig då är tjänsten som orderplockare något för dig!

Om tjänsten
Som orderplockare kommer du arbeta på ett stort lager i Landvetter. Din arbetsdag kommer innefatta varierande arbetsuppgifter men mestadels kommer du arbeta med truckkörning och orderplock. Tjänsten är förlagd under dagtid.

I din roll som orderplockare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Truckkörning
  • Orderplock
Om dig
Vi söker dig som har truckkort A+B och erfarenhet av orderplock eller liknande arbetsuppgifter. Detta är ett fysiskt arbete med högt arbetstempo, därför är det viktigt att du trivs med den typen av arbete.

Vidare ser vi att du är noggrann, målinriktad och arbetsvillig.

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av lagerarbete
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om uppdragsgivaren
Företaget är världsledande och snabbast växande inom logistiktjänster. Företaget är beläget i Landvetter och tillhandahåller logistiklösningar för privatpersoner samt företag.

Om anställningen
Tjänsten som orderplockare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Frida Axelsson via 031-7254530 eller frida.axelsson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Orderplockare till logistikföretag, orderplock, truckförare, lager, truckkort, Landvetter, Göteborg, Adecco
Mer info
Kontaktperson Frida Axelsson
Telefon 0317254530
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.