OPQ-certifierad rekryteringskonsult till fordonsindustrin

OPQ-certifierad rekryteringskonsult till fordonsindustrin

Är du en erfaren rekryteringskonsult som arbetat med OPQ/Verify-tester? Är du intresserad av en ny utmaning som specialist i ett engagerat rekryteringsteam? Vi söker nu en OPQ-certifierad rekryteringskonsult till ett specifikt projekt hos vår globala kund inom fordonsindustrin.

Om tjänsten
Som rekryteringskonsult hos vår globala kund kommer du att ingå i ett rekryteringscenter som supporterar koncernen med hela eller delar av interna rekryteringsprocesser. De söker nu förstärkning i framförallt test- och assessmentdelen men du kommer i rollen även vara involverad i samtliga delar av rekryteringsprocessen. Utöver att utföra personlighetstester och teståterkopplingar till kandidater kommer du således också att ha en nära dialog med chefer runt om i organisationen, planera rekryteringar och genomföra intervjuer.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • OPQ/Verify- tester och återkopplingar
  • Löpande dialoger med ansvariga chefer runt om i organisationen
  • Intervjua kandidater
  • Konsultera verksamheten i frågor rörande rekrytering
Om dig
Är du utbildad inom HR eller motsvarande och har lång erfarenhet av rekryteringsarbete så kommer du att trivas i den här rollen. Din goda kunskap i OPQ bidrar till att du känner dig bekväm med att använda det på en daglig basis. Din kundorienterade och representativa framtoning skapar goda relationer med såväl kollegor som med kandidater och andra intressenter. Det är en stor fördel om du tidigare jobbat med projektledning inom rekrytering. Dina goda kunskaper i både svenska och engelska hjälper dig att stötta både svenska och utländska chefer i denna globala organisation.

Om anställningen
Tjänsten som OPQ-certifierad rekryteringskonsult är ett konsultuppdrag med tillsättning i början av januari 2019. Uppdraget beräknas initialt att pågå ca 3 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten är tänkt att påbörjas så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Algotsson på 0736-847266

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Julia Algotsson
Telefon 031-725 45 38
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.