Norsktalande medarbetare inom customer service / kundtjänst

Norsktalande medarbetare inom customer service / kundtjänst

Behärskar du norska i tal och skrift och är redo för en ny utmaning? Har du dessutom en bakgrund inom administration och service? Då är tjänsten som Kundservicemedarbetare hos vår kund i Mölndal något för dig! Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med start enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett nordiskt team på 13-14 personer där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor i teamet, men även säljare. Det är en bred roll där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att finnas behjälplig mot kunder både via telefon och mail. Arbetet utförs i affärssystemet SAP och du arbetar även med orderhantering och hela orderprocessen då du från registrering följer ordern fram tills den levererats till kund. Rollen är även av ekonomiskt inslag då du arbetar med fakturering och kreditering.

Andra exempel på arbetsuppgifter är:
  • Kundsupport
  • Leveransbevakning
  • Rådgivning av produkter
  • Säljsupport i form av prisuppgifter etc.
  • Returhantering
Om dig
Vi söker dig som har en bakgrund inom service och/eller administration. Du har en god datorvana och har tidigare erfarenhet från att ha arbetat i affärssystem. Det är meriterande om du tidigare arbetat i SAP. Vidare behärskar du norska i tal och skrift, samt engelska och svenska. Det här är ett jobb för dig som är serviceminded och trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du ingår i ett team.

Viktigt för tjänsten är:
  • Du talar och skriver norska obehindrat
  • Erfarenhet av service och/eller administration
  • God datorvana
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som kundservicemedarbetare är ett långsiktigt uppdrag med start enligt överenskommelse. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Johnsson på johanna.johnsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundservice, kundtjänst, customer service, Norsktalande, norska, SAP, Göteborg, Mölndal, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.