Montör till trappmontage AB

Montör till trappmontage AB

Om tjänsten
I din roll som montör kommer du i första hand montera trätrappor i villor, radhus och lägenheter. Vidare kommer du även att arbeta med montage av räcken, spaljéer samt eftermarknadsåtgärder så som bättringsmålning, lagning, byte av komponenter med mera. Du kommer utgå från lokaler på Tagenevägen i Hisings Backa och i huvudsak arbeta inom regionen Västra Götalands och Hallands län. Du ingår i ett team på 4-5 personer och din arbetstid är förlagd under byggarbetsplatsernas tider kl. 7-16. Men ibland blir dagarna långa och några nätter i månaden kommer övernattning på annan ort att ske.

Tjänsten som montör är en fastanställning på heltid med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av montering från byggbranschen. Du har ett gott handlag med trämaterial och de mest förekommande handverktyg för byggnadssnickare. Du är van vid att läsa ritningar och klara av fysisk arbete.

Som person är du noggrann, lösningsfokuserad och har lätt för att samarbeta. Du har ett starkt inre driv som gör att du klarar av att slutföra projekt på egen hand men är också prestigelös och förstår när du behöver be om hjälp. Du har en positiv inställning och väljer att se möjligheter snarare än problem. Du är flexibel och prestigelös gällande arbetets upplägg och du trivs med nya miljöer och människor. Du har lätt för att följa instruktioner och ta direktiv och trivs med att arbeta i ett högt arbetstempo, då det stundtals är hög arbetsbelastning. Du är kvalitetsmedveten och värnar om produkt och slutleverans och tycker det är roligt med naturmaterial.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av montering från byggbranchen
  • Noggrannhet, effektivitet och samarbete
  • Tala flytande svenska och engelska
  • Körkort B (Körkort B96/släp är meriterande)
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Trappmontage AB
Trappmontage AB är dotterbolag till Snickarlaget AB och Drömtrappor AB, som är två av Sveriges största trapptillverkare. Trappmontage AB är Sveriges största montör av inomhustrappor och specialister på trappmontage och tillhörande tjänster. Vi ansvarar för montering och operativt för- och efterarbete i samband med försäljning av trappor. Trappmontage består idag av ett tio erfarna och engagerade trappmontörer som monterar in hundratals nya trappor årligen i framförallt Väst- och Sydsverige. Trappmontage AB samarbetar med de största trapptillverkarna i Sverige och tillsammans med dem så klarar vi allt mellan himmel och jord - eller åtminstone mellan två våningsplan.

Kontaktuppgifter
Trappmontage AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att?kontakta ansvarig rekryterare:

Hedvig Reed via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Sökord

Montör, Snickare, Bygg, Västra Götaland, Snickarlaget AB, Drömtrappor AB, Trappmontage AB, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 mars 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.