Montör med elkunskap till JOAB

Montör med elkunskap till JOAB

Vill du vara med och bygga påbyggnationer på lastbilar där du får använda ditt kreativa och mekaniska sinne? Har du dessutom ett gediget intresse för elektronik och fordon? Just nu söker vi montörer med elkunskap till vår kund JOAB på Hisingen!

Om tjänsten
Som montör med elkunskap på JOAB arbetar du med kundanpassade påbyggnationer och arbetet är både varierande, omväxlande samt stimulerande. Arbetsuppgifterna innefattar dragning av el och inkoppling av byggnationer som exempelvis kranar och liftar på olika lastbilschassier. Som fordonselektriker kopplar du påbyggnationer och utgår ifrån kopplings- och elscheman. Arbetet utförs i självständiga grupper och du kommer att ingå i en grupp med god kamratskap. Om du strävar efter att komma bort från en arbetsplats där du känner dig som en kugge i hjulet och istället känna dig betydande i ett sammansvetsat team med utvecklingsmöjligheter är detta jobbet för dig. Din placeringsort kommer att vara i Östergärde på Hisingen och arbetet är förlagt dagtid.

I din roll som fordonselektriker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Påbyggnationer på lastbilar och kranar
  • Dragning av el och inkoppling av byggnationerna
  • Arbeta med kopplings- och elscheman
Om dig
Vi söker dig som har en grund i relevant fordonsteknisk utbildning med god kännedom kring fordonsel samt har tidigare erfarenhet av arbete med fordonselektronik. Du har god verktygskännedom och kan följa elscheman. Vidare ser vi att du som söker är lösningsorienterad, initiativtagande och har ett gediget intresse för fordon, mekanik samt elektronik. Meriterande för tjänsten är traverskort och lastbilskörkort men ej något krav.

Viktigt för tjänsten är:
  • Fordonsutbildning
  • Arbetslivserfarenhet av arbete med fordonselektronik
  • Elförståelse (svagström)
  • Svenska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco/JOAB
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund. JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar. Verksamheten bedrivs idag i Göteborg, Mellerud, Lessebo, Täby och Blomstermåla. Utveckling och tillverkning bedrivs helt i egen regi. Joab tror på att "samspel skapar lyckade innovationer för transportbranschen" och därför söker vi dig som är analytisk, initiativrik och lösningsorienterad med god social kompetens.

Om anställningen
Tjänsten som fordonselektriker är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos JOAB. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1.Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hassti Shahidi via 0736-847125 eller hassti.shahidi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fordonselektriker, mekaniker, montör, montering, elektronik, fordonsindustrin, lastbil, lastvagnar, hydraulik, pneumatik, ritningsläsning, Östergärde, Tuve, Hisingen, Göteborg, JOAB, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 apr (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.