Montör med elkunskap hos JOAB

Montör med elkunskap hos JOAB

Om tjänsten
Som montör hos JOAB arbetar du med kundanpassade påbyggnationer och arbetet är både varierande och omväxlande. Du arbetar med dragning av el och koppling av byggnationer som exempelvis kranar och liftar på olika lastbilschasserier, där du utgår från kopplings- och elscheman. Arbetet sker i självständiga arbetsgrupper där det råder god kamratskap och laganda.

I din roll som fordonselektriker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Påbyggnationer på lastbilar och kranar
  • Dragning av el och inkoppling av byggnationerna
  • Arbete utifrån kopplings- och elscheman
Arbetstiderna är förlagda till dagtid.

Om dig
Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning med god kännedom om fordonsel och tidigare erfarenhet av att arbete med fordonselektronik. Du har god verktygskännedom och kan följa elscheman. Vidare ser vi att du arbetar lösningsorienterat, är initiativtagande och har ett genuint intresse för fordon, mekanik samt elektronik. Det är meriterande om du har traverskort och lastbilskörkort.

Viktigt för tjänsten är:
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Erfarenhet av att arbeta med fordonselektronik
  • Elförståelse (svagström)
  • Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om JOAB
JOAB är ledande inom påbyggnadsbranschen för lastbilar i Norden. Koncernen utvecklar, tillverkar och marknadsför hydrauliskt styrda lastbilspåbyggnader. Vår målsättning är att med hög kvalité, teknisk kompetens och service i fokus skapa effektiva transportlösningar för våra kunder inom främst åkeri- och återvinningsnäringen. Vår verksamhet är förlagd till Göteborg, Blomstermåla, Lessebo Mellerud, och Stockholm med huvudkontor i Göteborg samt en verksamhet i Nurmijärvi, Finland. Koncernen består av 7 bolag, är familjeägd och företaget startades 1963. JOAB omsätter cirka 900 mkr, har 280 medarbetare och verksamheten är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001. Läs mer på www.joab.se

JOAB är ett ekonomiskt stabilt familjeägt företag i ett expansivt skede med goda möjligheter till personlig utveckling. Många medarbetare har under åren gått vidare till nya tjänster inom företaget. På JOAB är det korta beslutsvägar och det finns goda utvecklingsmöjligheter.
De tror på frihet under ansvar och uppmuntrar alltid till egna initiativ.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Pehrsson via 0736 - 84 77 86

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fordonselektriker, mekaniker, montör, montering, elektronik, el, fordonsindustrin, lastbil, lastvagnar, hydraulik, pneumatik, ritningsläsning, Östergärde, Tuve, Hisingen, Göteborg, JOAB, Adecco
Mer info
Kontaktperson Julia Pehrson
Telefon 0736847786
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.