Montör/Produktionsmedarbetare till Wennerlunds

Montör/Produktionsmedarbetare till Wennerlunds

Är du praktiskt lagd, service-minded och gillar att arbeta i industrimiljö? Då ska du söka tjänsten som montör/produktionsmedarbetare hos Wennerlunds!

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att tillverka och montera transportband, samt drivremmar till rullband. Du kommer att vara del av ett team om 10 kollegor varav fem kollegor arbetar i verkstaden och övriga med administrativa arbetsuppgifter och säljfrågor. Därav kommer du både att arbeta självständigt och i grupp. Arbetsmiljön är varierande då du kommer att verka både i företagets verkstad och ute hos kund.

Wennerlunds är specialiserade på transportband, drivremmar samt tillhörande industriutrustning och är i dag den ledande leverantören inom deras segment. De har egen tillverkning av temperaturbeständiga band som tål extremt höga påfrestningar och i deras breda sortiment finns allt mellan millimetertunna band till kraftiga kuggremmar i gummi från marknadens största aktörer. Saknas en standardprodukt erbjuder de även att ta fram en skräddarsydd lösning.

Om dig
Vi ser att du behärskar svenska i tal och skrift. Vidare har du B-körkort och gärna tillgång till egen bil. Du är tekniskt lagd och har lätt för att räkna och läsa av mått, eftersom det kan krävas vid montering av maskiner ute hos kund. Vi önskar att du ser detta långsiktigt och är öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter, samt att utvecklas i rollen som montör/produktionsmedarbetare. Det är även meriterande om du har truckkort, men inget krav.

Det är önskvärt att du som person har känsla för service eftersom du på sikt kommer att vara mycket ute hos kund. Eftersom det är ett mindre företag trivs du bra med att ha nära till dina kollegor och vara dem behjälplig i olika arbetsuppgifter, samtidigt som du tycker om att variera dig med att arbeta självständigt.

För tjänsten är det viktigt att du:
  • Har B-körkort
  • Är praktiskt lagd
  • Är service-minded
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Wennerlunds.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sandra Björklund via tel: 0736 847619.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos växel via tel: 0200 222 222.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sandra Björklund
Telefon 0736 84 76 19
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.