Materialplanerare till tjänst i Göteborg

Materialplanerare till tjänst i Göteborg

Har du tidigare erfarenhet som materialplanerare och är redo att anta nästa utmaning? Vi på Adecco i Göteborg erbjuder dig en position där du får stora möjligheter att lära dig mer och utvecklas inför framtiden hos en av våra största och mest utmanande kunder inom fordonsindustrin!

Om tjänsten
Som Materialplanerare kommer du att vara en del av ett stort, globalt och innovativt bolag inom fordonsindustrin. Företaget är beläget på Hisingen i Göteborg och har kontakter över hela världen. I din roll kommer du arbeta nära produktionen och får ta del av ett stort, globalt och innovativt företag där du får arbeta både självständigt med ansvar för materialhemtagning men även med resten av teamet.

Uppdragen hos vår kund kan bland annat innebära leveransbevakning, avvikelsehantering och uppföljning. Fortsättningsvis innefattar rollerna omfattande kontakter externt med leverantörer såväl som internt med exempelvis inköpare, ingenjörer och godsmottagningen. Kommunikationen sker via telefon och mail och arbetsspråken är engelska och svenska. Du ansvarar även för att utveckla bolagets leverantörsportfölj och att skapa professionella kontakter världen över.

Du kommer att göra uppföljningar med relevanta analyser och statistik samt deltar i regelbundna möten för att utveckla processer och rutiner. Du kommunicerar även uppföljning och statistik till leverantörerna för att säkerställa deras kvalitet samt rapporterar avvikelser och risker för störningar till ansvarig chef. Som materialstyrare löser du löpande de problem som uppstår, uppdaterar materialplaneringssystem samt ansvarar för en kvalitativ leverans till dina kunder.

I din roll som Materialplanerare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Leveransbevakning.
  • Kontakt med interna och externa parter, framförallt leverantörer
  • Ansvara för uppföljning och analys av relevanta och beslutade PI:er.
  • Delta i kontinuerliga förbättringsaktiviteter i det dagliga arbetet.
  • Ansvara för att delta i lokala/regionala nätverk för att bidra till processutveckling.
Om dig
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området för att arbeta som Materialplanerare. Har du tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter inom logistik, främst materialförsörjning, leveransbevakning eller tillverkningsindustrin är det meriterande. Du har goda kunskaper i Officepaketet och vanliga IT-system i allmänhet och känner dig bekväm med att ta egna initiativ.

Vidare ser vi att du är en stresstålig lagspelare som tycker om att lösa problem, är prestigelös och noggrann i sitt arbetssätt.

Viktigt för tjänsten är:

Erfarenhet av arbete inom logistik
Att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
Att du har en god kommunikativ förmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom på Elsa.Tidblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport via: info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Materialplanerare Material planner Material Controller Supply Planner Supply Chain Supply chain assistant Materialhanterare Logistik
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.