Maskintekniker till Infranord

Maskintekniker till Infranord

Har du ett stort tekniskt intresse och vill vara med och vidareutveckla den svenska järnvägen? Infranord i Göteborg söker just nu en erfaren maskintekniker som vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med en god social samvaro.

Om tjänsten
Som maskintekniker har du ett varierat arbete som består av underhåll och reparation av maskiner och fordon. Arbetet görs till största del i verkstad, men planerad service och felavhjälpning i fält kan förekomma. I rollen arbetar du både självständigt och i grupp. Du befinner dig på en arbetsplats med god sammanhållning där miljön präglas av lojalitet och lagkänsla. Du rapporterar till verkstadschefen.

I din roll som maskintekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Underhåll och reparation av spårgående maskiner

Om dig
Vi söker dig som har en fordonsteknisk bakgrund med relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har kännedom av arbete med hydralik, pneutmatik, styrning och reglering samt av fordonsel. Vidare behärskar du svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Meriterande är om du tidigare har arbetat i lastbilsverkstad eller med entreprenadmaskiner samt har kännedom om spårgående maskiner och arbetsredskap. C-körkort är även meriterande.

Vidare ser vi att du är social, självgående och kreativ. Du har ett intresse för teknik och är problemlösningsfokuserad. Du förstår vikten av att leverera service i enlighet med kunders behov. Som person ser vi även att du är flexibel då du arbetar med många maskiner och i vissa fall behöver arbeta obekväma arbetstider.

Viktigt för tjänsten är:
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Kännedom av arbete med hydralik, pneumatik, styrning och reglering samt fordonsel
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos Infranord. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Maskintekniker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Infranord.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hassti Shahidi via 0736-847125 eller hassti.shahidi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskintekniker, Underhåll, Reparation, Järnvägar, Tekniker, Service, Hydralik, Pneumatik, Styrning, Fordon, Elektronik, Industri, Infrastruktur, Västlänken, Göteborg, Infranord, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 nov (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.