Maskinoperatör

Maskinoperatör

Vi på Adecco söker erfarna maskinoperatörer till kommande uppdrag hos ett medicintekniskt bolag beläget i Mölndal. Älskar du att arbeta inom industri med tillverkning? Har du arbetslivserfarenhet som maskinoperatör? Vill du ha ett arbete med varierande arbetstider på 5-skift? Då har vi tjänsten för dig.

Om tjänsten
Som maskinoperatör arbetar du på ett företag beläget i Mölndal med tillverkning av tandvård och sjukvårdsprodukter. Tillverkningen utförs i renrumsmiljö och arbetet innebär främst att du tillsammans med ditt team ansvarar över en eller flera maskiner. Varje skiftlag består av ca 5 personer. De primära arbetsuppgifterna innebär övervakning va processer, påfyllning av maskiner, justeringar och packning av färdiga produkter. Arbetet utförs under rullande 5-skift på dagar, kvällar, nätter och helger. Start för tjänsten är så snart som möjligt.

I din roll som maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Maskinövervakning
  • Påfyllning av maskiner
Tjänsten som maskinoperatör är ett kommande konsultuppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat som maskinoperatör. Har du tidigare arbetat skift eller i renrumsmiljö ser vi detta som meriterande men inget krav. Vidare ser vi att du är en kvalitetsmedveten, noggrann och flexibel person.

Krav för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet som maskinoperatör
  • Erfarenhet av skiftarbete
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om uppdragsgivaren
Företaget är beläget i Mölndal och arbetar med tillverkning av dentala och medicinska produkter.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att?kontakta ansvarig: Oscar Grönqvist via oscar.gronqvist@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598?980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinoperatör till medicintekniskt bolag, produktion, renrum, tillverkningsindustri, Mölndal, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.