Maskinoperatör till NKC

Maskinoperatör till NKC

Om tjänsten

Nu söker Adecco en Maskinoperatör till NKC i Göteborg. I din roll som Maskinoperatör kommer dina huvudsakliga ansvarsområden innebära metallbearbetning genom maskinkörning. Arbetet kommer även att innebära att manuellt ladda maskiner samt hantering av material. Verksamhetens maskiner består av pressar och svarvar. För detta krävs att du har god maskinkännedom. Du kommer även jobba mycket med omställningar av maskiner, vilket förutsätter att du har ett tekniskt intresse. Då arbetet kan vara fysiskt krävande emellanåt ser vi gärna att du har god fysik. Arbetet är förlagt i 3-skift.

Som maskinoperatör på H1 kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Metallbearbetning genom maskinkörning
  • Ladda maskiner samt hantering av material
  • Omställningar av maskiner
Tjänsten som maskinoperatör är ett konsultuppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Urvalsarbetet sker löpande.

Om dig

Som person har du ett gediget tekniskt intresse, du tycker om att skruva och sätta dig in i teknisk utrustning och processer. Viljan att vara ute på "golvet". Du har ett stort intresse av att arbeta med människor och tillverkning. Du tycker att det är intressant och roligt att driva förbättringsarbete och drivs av ett arbete som är utmanande och stimulerande. Du är en lagspelare som tillsammans med kollegor strävar efter att uppnå uppsatta mål.

Vidare har du god kommunikativ förmåga. Du som söker är driven och vill göra rätt ifrån dig. Du har en vilja att påverka samt har ett kritiskt öga och ser lätt eventuella förbättringar. Du blickar framåt, är lösningsorienterad och strukturerad.

Viktigt för tjänsten är:
  • Teknisk gymnasieutbildning alt. motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Har goda IT kunskaper.
Meriterande för tjänsten är:
  • Tidigare arbete inom tung tillverkningsindustri
  • Truck- och traverskort
  • Kunskap inom hydraulik
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco

Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen

Tjänsten som maskinoperatör är en del av vår personaluthyrning och som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Adal.burhan@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Maskinoperatör till NKC, Maskinoperatör, Adecco, NKC Sverige
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.