Marknadskoordinator

Marknadskoordinator

Vi på Adecco söker kommunikativa marknadskoordinatorer för konsultuppdrag i Göteborgsområdet. Har du tidigare erfarenhet från marknadsavdelning och trivs i en omväxlande miljö? Då är tjänsten något för dig! Som konsult hos oss får du möjlighet att utvecklas inom ditt kompetensområde och dessutom kan du bygga upp ditt professionella nätverk och få tillgång till värdefulla kontakter.

Om tjänsten
Som marknadskoordinator hos våra kunder arbetar du med marknadsföring och analys. Dina specifika arbetsuppgifter kan variera något beroende på hur den aktuella tjänsten ser ut, men det är vanligt förekommande du tar fram och producerar marknadsmaterial i olika former. Dessutom arbetar du med event och sociala medier. Andra exempel på arbetsuppgifter är:
 • Arbete med layout och bildredigering
 • Planering av produktion och uppföljning
 • Uppdatera hemsidor
 • Kontakt med interna och externa parter
 • Ta fram sälj- och mässmaterial
Våra kundföretag verkar i många olika branscher inom Göteborgsområdet. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Om dig
Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå inom marknadsföring eller motsvarande samt tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du har tidigare arbetat självständigt med att ta fram marknadsmaterial samt god vana av arbete med layout och bildredigering. Dessutom är du bekväm i office-paketet. Utöver detta kan du på ett professionellt sätt hantera kontakter så som kunder, PR-byråer och journalister, för att nämna några.

Det här är en tjänst för dig som är kommunikativ, kreativ och analytisk. Vi tror att du är en person som samtidigt är flexibel, driven och strukturerad samt trivs med många kontaktytor och eget ansvar. Du kommer trivas i rollen om du tycker om en kombination av självständigt arbete och teamwork. För rätt person finns det goda möjligheter till en utvecklande och utmanande framtid både hos Adecco och hos våra kunder!

Viktigt för tjänsten är:
 • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller motsvarande
 • Erfarenhet från arbete på en marknadsavdelning
 • Flytande engelska och svenska i både tal och skrift
 • God förmåga att uttrycka sig i skrift
 • God kommunikativ och analytisk förmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som marknadskoordinator kan vara antingen ett konsultuppdrag eller en rekrytering till kunden. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
 • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Isabell Josefsson via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Marknadskoordinator, Marknadskommunikation, Marknad, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 17 juli (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.