Management Coordinator till fordonsindustrin

Management Coordinator till fordonsindustrin

Är du en positiv, service-minded och handlingskraftig person som trivs i en koordinerande och supporterande roll? Har du administrativ erfarenhet och vill vara en del av en global arbetsmiljö med många kontaktytor? Vi på Adecco söker nu en driven och framåt Management Coordinator till vår globala kund inom fordonsindustrin!

Om tjänsten
Som Management Coordinator kommer du att supportera en Vice President på en innovativ avdelning hos vår globala kund inom fordonsindustrin. Du kommer att arbeta i en global och öppen miljö där ditt övergripande ansvar är att bistå med högkvalitativ administrativ support och koordinering till chefen. Du kommer att vara en del av en högteknologisk miljö i framkant och vara en del av många utvecklingsprojekt. Som Management Coordinator kommer dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter bland annat bestå av:
  • Assistera chefen i dennes dagliga arbete så som med kalenderhantering, resebokningar, resekostnader, besök etc.
  • Ansvarig för inköp av kontorsmaterial och dylikt
  • Viss faktura-/ekonomiadministration
  • Ansvarig för agenda, protokoll och uppföljning på lednings-/avdelningsmöten
  • Hjälpa till med att styra upp konferenser, seminarier etc.
  • Skapa presentationsmaterial, dokument och dylikt
  • Intern kommunikation
  • Övrig administrativ support
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av administration och koordinering sedan tidigare. Än viktigare är dock att du som person är strukturerad, anpassningsbar och handlingskraftig samt att du har en positiv inställning och framåtanda som gör att du snabbt sätter dig in i nya miljöer, situationer och arbetsuppgifter. Vi tror vidare att du har en relationskapande personlighet samt en förmåga att hantera många arbetsuppgifter på ett effektivt och proaktivt sätt. För att på bästa sätt kunna hantera en varierande vardag hos vår kund tror vi också att du är anpassningsbar, lösningsorienterad, kreativ och service-minded samt att du besitter en förmåga att kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter. Slutligen är du också kommunikativ och gillar att arbeta i team. Rollen kräver att du behärskar engelska helt flytande i såväl tal som skrift. Andra språk är meriterande. Du har goda datakunskaper och sätter dig lätt in i nya system. Om du vill vara en del av en global och öppen miljö med många internationella kontaktytor är detta en tjänst för dig.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Management Coordinator är ett konsultuppdrag med tillsättning så snart som möjligt. Till att börja med är uppdraget på 6 månader men detta är ett löpande behov hos vår kund. För rätt person finns därför mycket goda möjligheter till en förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten är tänkt att påbörjas så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Algotsson via 031-725 45 38.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Julia Algotsson
Telefon 031-725 45 38
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.