Mötesbokare / Marknadsundersökare till teknikbolag

Mötesbokare / Marknadsundersökare till teknikbolag

Adecco hjälper vårt kundbolag med att rekrytera in en mötesbokare / marknadsundersökare. Du erbjuds en anställning direkt hos vårt kundbolag. Du får möjligheten att undersöka vilka behov av printlösningar(etiketter/recept/datummarkeringar m.m.) som läkemedels-, livsmedels- och tillverkningsbolag behöver ha på den svenska marknaden. Du får en internationell karriär inom ett teknikbolag där du får arbeta med operativ marknadsföring. Det bästa av allt, du får göra det hemifrån. Ditt mål är att etabela en kontakt och göra marknadsundersökningar för framtida affärssamarbeten.

Om tjänsten som mötebokare / marknadsundersökare
Med telefon och dator som redskap kommer du att ringa bolag inom läkemedels-, livsmedels- och tillverkningsindustrin för att identifiera möjliga samarbeten för vårt kundbolag. Vårt kundbolag specialiserar sig på att erbjuda printlösningar(etiketter/recept/datummarkeringar m.m.) där både hård - och mjukvara ingår. Idag är vårt kundbolag etablerade över hela världen och vill nu ta sig an den svenska marknaden.

I din roll som mötesbolare / marknadsundersökare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ringa bolag på den svenska marknaden och identifera möjliga affärssamarbeten samt göra marknadsundersökningar för att identifiera vilka typer av tillverkningslösningar bolagen behöver i produktionen.
  • Anteckna undersökningen och diverse administration i CRM systemet, Salesforce.
  • Boka in affärsmöten för vårt kundbolags utesäljare vid vidare kontakt.
Om dig
För oss är din inställning viktigast och att du trivs i en roll där du får leta fakta. Du tycker även om att prata med nya människor där du på ett trevligt sätt ger information om bolaget du arbetar på. Du ska inte sälja något över telefon utan endast etablera en kontakt för framtida affärssamarbeten. Du är nyfiken och glad av naturen. Vi hoppas på att du tycker om teknik och har en utbildning inom det, men det är inget krav. Har du även arbetat via telefon är det toppen. Kravet är att du ska ha erfarenhet av kundbemötande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Teknisk förståelse
  • Nyfiken, driven och målinriktad
  • Kunskap om kundbemötande
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Kundbolaget har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.

Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
  • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sandra Tinsveds på 0736847502

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Mötesbokare, Kundtjänstmedarbetare, Marknadsundersökare, Säljare, Adecco, Göteborg
Mer info
Kontaktperson Helena Tordell
Telefon 0736847126
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Marknadsföring, Marknadsundersökning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 aug (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.