Logistikkoordinator till vår kund i Göteborg

Logistikkoordinator till vår kund i Göteborg

Är du en proaktiv lagspelare som tycker om att ligga steget före och ser nya lösningar i ditt koordinerande förhållningssätt? Söker du en arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas i din roll och där ingen dag är den andra lik? Är du redo för att använda dina erfarenheter och kunskaper inom logistik och koordinering för att på bästa sätt hjälpa dina kunder inom fordonsindustrin? Om svaret är ja tveka inte - sök idag!

Om tjänsten
Vi söker nu en Logistikkoordinator till vår kund i Göteborg där du kommer att ingå i ett drivet, internationellt team där innovation står i centrum och där ditt dagliga arbete blir en del av hela kedjan inom logistikflödet. Du kommer även att välkomnas in i en unik och framgångsrik mix av japansk "Monozukuri" (konsten att tillverka) och minutiös kvalitetskultur som blandas med svensk kreativitet och framåtanda

I din roll som Logistikkoordinator kommer några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
  • Inköp där du säkerhetsställer att kund får det antal de har beställt vid rätt tidpunkt
  • In- och utfasning av komponenter
  • Stämma av priser, packinstruktioner och ändringar med säljavdelningen på företaget i samband med årlig uppdatering av design på komponenter
  • Lagerstyrning av sitt sortiment
Om dig
Vi söker dig som är en social och serviceinriktad person med teamplayer känsla där du inspireras och motiveras av att jobba i team. Som person tänker vi att du är strukturerad samt en fena på att koordinera samt hitta lösningar på de behov som uppkommer.

Viktigt för tjänsten är:
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller logistik kombinerat med en tidigare arbetslivserfarenhet inom logistikområdet.
  • Goda kunskaper inom Microsoft Office, med betoning på Excel är önskvärt då du kommer att använda programmet i ditt dagliga arbete
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
  • B körtkort
  • Vidare ser vi det som meriterande om du har arbetslivserfarenhet från en internationell miljö då du förutom dina närmsta kollegor i Sverige och Europa även kommer att ha kontakt med våra kollegor i Japan.
Om du är redo för utmaningen och tycker att detta låter som dig, ansök idag! Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom på Elsa.Tidblom@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Logistik Logistikkoordinator Göteborg Adecco Logistics
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.