Logistikkoordinator till global aktör inom industrin

Logistikkoordinator till global aktör inom industrin

Har du goda kunskaper inom logistik och transportflöden? Har du en god kommunikativ förmåga med erfarenhet av att kommunicera med kunder och leverantörer? Adecco söker nu dig som vill arbeta som Logistikkoordinator hos vår globala kund i Stenungsund fram till och med augusti 2020!

Om tjänsten
Som logistikkoordinator ingår du ett mindre och sammansvetsat logistikteam och samarbetar med samtliga kollegor på företaget. Du erbjuds ett omväxlande arbete och har frihet under ansvar.

I din roll som logistikkoordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Orderhantering
  • Fakturering mot kund
  • Planera och boka in- och utgående transporter
  • Vara kontaktperson mot både kund och leverantörer
  • Säkerställa att transportdokument utfärdas i tid och enligt gällande regler och krav
  • Fakturahantering
  • Administrativa uppgifter
Om dig
Vi ser gärna att du har erfarenhet och/eller utbildning inom logistik, spedition, administration eller likvärdigt område. Vi söker dig som har huvudet på skaft, ett driv och har lätt för att anta nya utmaningar. Vi ser att du har förmågan att vara självgående och kan ta ansvar för dina uppgifter. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Här arbetar dem i SAP och MS Office, så har du erfarenhet av dessa system är detta givetvis ett plus. Kännedom om transporter av farligt gods är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som logistikkoordinator är ett tidsbegränsat konsultuppdrag med start i början på året och förväntas pågå till och med augusti 2020. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta mig Johanna Johnsson, på johanna.johnsson@adecco.se , ansvarig rekryterare.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Logistikkoordinator, orderhantering, transportflöden, logistik, transport, SAP, MS Excel, Adecco, Göteborg, Stenungsund
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.