Logistikkoordinator till global aktör inom industrin

Logistikkoordinator till global aktör inom industrin

Är du i början av din karriär inom logistik och är redo för att skaffa dig värdefulla erfarenheter? Har du huvudet på skaft och trivs i en koordinerande roll? Då ska du söka tjänsten som logistikkoordinator till vår globalt verksamma kund i Stenungssund.

Om tjänsten
Som logistikkoordinator ingår du ett mindre och sammansvetsat logistik-team och samarbetar med samtliga kollegor på företaget. Du erbjuds ett omväxlande arbete och har frihet under ansvar.

I din roll som logistikkoordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Orderhantering
  • Fakturering mot kund
  • Planera och boka in- och utgående transporter
  • Vara kontaktperson mot både kund och leverantörer
  • Säkerställa att transportdokument utfärdas i tid och enligt gällande regler och krav
  • Delta i förbättringsarbete
Om dig
Vi söker dig som är i början av din karriär och har relevant utbildning inom logistik eller liknande affärsområde. Vi söker även dig som har huvudet på skaft, ett driv och har lätt för att anta nya utmaningar. Vi ser att du har förmågan att vara självgående och kan ta ansvar för dina uppgifter. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Meriterande är om du har erfarenhet inom logistik/spedition, har arbetat i MS Office samt SAP. Kännedom om transporter av farligt gods är meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Utbildning eller erfarenhet inom logistik
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som logistikkoordinator är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Uppdraget är ett vikariat som sträcker sig till september 2019 med eventuell möjlighet till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hassti Shahidi via 0736-847125 eller hassti.shahidi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Logistik, Logistikkoordinator, Speditör, Logistiker, Koordinator, Orderhantering, Stenungssund, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik, Transport, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 feb (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.