Logistikkoordinator med kunskap inom sjöspedition

Logistikkoordinator med kunskap inom sjöspedition

Om tjänsten
Som logistikkoordinator kommer du att vara del av ett ledande bolag inom kemiindustrin i Stenungsund och ingå i ett mindre sammansvetsat logistikteam.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde innefattar:
 • Orderhantering
 • Fakturering mot kund
 • Planera och boka in- och utgående transporter
 • Vara kontaktperson mot både kund och leverantörer
 • Säkerställa att transportdokument utfärdas i tid och enligt gällande regler och krav
 • Fakturahantering
Vidare kommer du att ansvara för tillhörande adminsitrativa uppgifter och ha ett nära samarbete med övriga interna funktioner.

Önskade kvalifikationer:
 • Erfarenhet och/eller utbildning inom logistikområdet
 • God förståelese för sjöspedition
 • Mertierande om du har god kännedom om ADR-transporter
 • Van vid att använda dator och system som stöd i ditt arbete. Meriterande med kunskap om SAP
 • Obehindrad i svenska och engelska språkeet
Som person trivs du med ett omväxlande arbete med frihet under ansvar. Du är engagerad till ditt arbete, självmotiverad och antar gärna nya utmaningar. Vidare söker vi dig som är självständig i ditt arbetssätt med en god förmåga att skapa starka relationer internt som externt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som logistikkoordinator är ett tidsbegränsat konsultuppdrag med start i början på året och förväntas pågå till och med augusti 2020. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Caroline Carlsson via 031-725 45 39

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Sökord
Logistikkoordinator, orderhantering, transportflöden, logistik, transport, sjöspedition, speditör, sjöspeditör, Sea freight, SAP, MS Excel, Adecco, Göteborg, Stenungsund
Mer info
Kontaktperson Caroline Carlsson
Telefon 031-725 45 39
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.