Logistiker till Adecco

Logistiker till Adecco

Vi söker både dig som är i början av karriären och du som har längre erfarenhet av arbete inom logistik. Har du kanske erfarenhet av att arbeta koordinerande, administrerande eller planerande? Är du ny på arbetsmarknaden eller söker du nya utmaningar? Vi söker dig som är analytisk och strukturerad för våra kunders räkning i Göteborg. Som konsult får du värdefull erfarenhet, bygger nätverk och kompetensutvecklas inom ditt verksamhetsområde.

Om tjänsten
Som logistiker är möjligheterna många. Våra kunders behov som vi vanligtvis hanterar är både koordinerande såväl som planerande och administrerande. Vi söker löpande speditörer och trafikplanerare men även material-, leverans-, och produktionsplanerare.

I rollen som logistiker kan dina vanliga arbetsuppgifter komma att innebära:
  • Planering och styrning av antingen material, produktion eller leveranser.
  • Säkerställa och optimera lagernivåer och produktionsvolymer för kostnadseffektiva processer.
  • Kontakt internt såväl som externt med leverantörer och kunder.
  • Samla in information, analysera utfall och utveckla arbetssätt
Om dig
Vi söker dig som har god förståelse för logistikflöden, med fördel från högre utbildning eller arbetslivserfarenhet inom logistik. Vi tror att du som söker och är relativt ny på arbetsmarknaden har en naturlig nyfikenhet som hjälper dig att snabbt komma in i din nya roll och utvecklas i karriären. Vi söker även dig som är väletablerad med längre erfarenhet inom området och som söker nya utmaningar för att komma vidare i karriären.

Då flera av våra kunders koncernspråk är engelska ser vi att du kan använda svenska och engelska obehindrat på affärsnivå. Vidare ser vi att du är en taktisk problemlösare med god prioriterings- och planeringsförmåga. Du kan hantera komplex information och analysera utfall för att effektivisera processer och verksamheter. Du tar ansvar för att självständigt driva arbetet framåt, är en lagspelare gentemot interna kollegor såväl som levererar ett professionellt bemötande gentemot externa samarbetspartners.

Viktigt för tjänsten är:
  • God förståelse och erfarenhet av logistik
  • Mycket god kommunikationsförmåga i det engelska och svenska språket
  • Prioriteringsförmåga kombinerat med god planeringsförmåga.
  • God datorvana
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Kommande tjänster inom logistik är konsultuppdrag med löpande tillsättning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten efter en tid övergår till en anställning direkt hos våra kunder.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hassti Shahidi via 0736-847125 eller hassti.shahidi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Logistik, koordinator, administratör, materialplanerare, produktionsplanerare, leveransplanerare, transportplanerare, speditör, flöde, transport, lager, produktion, styrning, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.